26. maj 2020

#stemningpåJYSKpark: Duus hænger 5-tallet op

#stemningpåJYSKpark:

Duus hænger 5-tallet op

Med 283 kampe for SIF er Christian Duus en af de store i klub-historien. Nu er hans trøje fra den sene del af karrieren hængt op på Den Røde Tribune som led i kampagnen #stemningpåJYSKpark.

Fredag er fodbolden tilbage på JYSK park. FC Nordsjælland kommer på besøg til genåbningen af 3F Superligaen, og selv om kampen på grund af corona-risikoen spilles uden tilskuere, kan SIF-fansene alligevel være med til at skabe stemning ud fra devisen: Hvis du ikke selv kan være på JYSK park, kan din yndlings-SIF-trøje i det mindste.

Med hash-tagget #stemningpåJYSKpark vil SIF skabe en mur af røde trøjer på Den Røde Tribune, og den skal have masser af fodbold-sjæl. Derfor opfordrer klubben alle sine fans til at udlåne deres yndlingstrøje, som derefter vil blive hængt op dér, hvor fansene normalt er placeret. Trøjerne bliver synlige på nederste tribune-afsnit, så der også er lidt stemning at fange for tv-kameraerne fra TV3 Sport, der sender kampen live.

Sådan får DU din trøje op at hænge på JYSK park:

  1. Find din favorit-trøje i klædeskabet
  2. Kom forbi JYSK park (billethuset) torsdag kl. 17-19 eller fredag kl. 13-15 og aflevér trøjen.
  3. Du får et nummer, så du er sikker på at få den rigtige trøje tilbage. Vi hænger den op på snorene på Den Røde Tribune.

Christian Duus var forbi JYSK park mandag, hvor han hængte sin trøje op. Duus var førsteholdsspiller i SIF i hele karrieren, der strakte sig over lidt mere end 10 år fra 1993 til 2005. Trøjen, han hængte op på Den Røde Tribune, er fra den sene del af hans karriere, hvor han overtog trøje nummer 5 fra Morten Bruun.

Hør historien om Christian Duus’ trøje i videoen øverst på siden og lad os sammen skabe #stemningpåJYSKpark.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen