27. maj 2019

God præstation på græs af U15

God præstation på græs af U15

Det blev til sejr for SIF’s U15-drenge, der for første gang i år spillede på græs i Talentparken på Søholt. Det blev 4-2 over FK Viborg.

For første gang i 2019 spillede SIF’s U15-drenge på talentparken på Søholt, og med mange mennesker og god stemning fik træner Casper Røjkjærs drenge leveret en udemærket præstation og en sejr på 4-2.

– Vi kom bedst fra start, og det var generelt os, der var farligst, hvis man lige ser bort fra de sidste 10 minutter, siger Casper Røjkjær om kampen.

– Jeg synes dog ikke at vores udtryk var ligeså solidt og godt som i onsdagens U16 kamp i forhold til style of play. Men vi fik vist at vi har nogle individuelle kvaliteter i holdet som kan afgøre fodboldkampe. Selvom spillet til tider blev en smule for direkte, var det dejligt at se at vi havde så gode færdigheder både relationelt og individuelt på de forreste positioner, siger Røjkjær videre.

SIF spiller igen torsdag mod AGF på Fredensvang i Viby. Der er kampstart kl. 14.00.

– Og der håber jeg, at vi kan løfte vores pasningskvalitet, så vi kan blive bedre i possession delen, siger SIF’s U15-træner.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 11. runde, lørdag 25. maj kl. 11.30:
Silkeborg IF – FK Viborg 4-2 (1-1)
Mål for SIF: Asbjørn Bøndergaard (3), Lasse Kaihøj

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen