27. maj 2019

U17: Smal sejr efter vanvids-afslutning

Et mål direkte på frispark gav SIF sejren i Lyngby, men der skulle en dramatisk afslutning til, før den blev hevet hjem.

Efter en vanvittig afslutning, hvor Lyngby brændte et straffespark på SIF-keeper Lucas Udengaard Jensen hev SIF’s U17-drenge en sejr hjem i Lyngby lørdag eftermiddag. Dermed er duellen mellem FC Nordsjælland og SIF i toppen af rækken stadig knivskarp efter at nordsjællænderne vandt 6-1 i Aalborg. Med to runder igen fører FCN med ét point foran SIF.

Vi lykkedes med mange gode ting, og drengene lagde stor energi i kampen, så fedt at det endte med en sejr, siger SIF-træner Jesper Mikkelsen.

i 1. halvleg var SIF dominerende med boldenm, og Lyngby trak sig langt tilbage. Det gav meget til SIF’erne, men for langt fra mål, og her manglede de lidt dybdeløb/bolde.

– Vores pres var fint, men vi slap lidt i genpresset, og det gav dem nogle omstillingsmuligheder, siger Jesper Mikkelsen.

I 2. halvleg var billedet det samme med SIF mest på bolden, men igen manglede der kvalitet i den sidste fase foran mål. SIF’s mål, der udløste sejren, manglede imidlertid ikke kvalitet. Efter 75 minutter sparkede Niclas Holm Pedersen et direkte frispark et par meter udenfor feltet op i krogen.

Herefter blev afslutningen vanvittig.

– I 94. minut fik Lyngby et straffe, som var meget tvivlsomt, dommerens linje taget i betragtning. Lucas hev en superredning frem, og returen kom vi først på. Lige efter fløjtede dommeren af, fortæller Jesper Mikkelsen.

Næste kamp – og sæsonens sidste hjemmekamp – spilles på lørdag, hvor AGF kommer på besøg på JYSK park. Der er kickoff kl. 15.30.