27. maj 2019

Flinta forlænger med SIF

Flinta forlænger med SIF

SIF og Dennis Flinta har forlænget anførerens aftale med seks måneder.

På trods af forlydender om det modsatte er Dennis Flinta ikke klar til at indstille karrieren. Og SIF er ikke klar til at slippe ham. Derfor har SIF’s anfører forlænget sin kontrakt med seks måneder.

– Jeg føler stadig, at jeg har noget at give, og jeg er glad for at få muligheden for at vise det. Jeg har haft et forår, hvor skader har forhindret mig i at spille. Nu får jeg chancen, og så er det op til mig, at gribe den, siger Dennis Flinta.

Dennis Flinta har en særlig status i Silkeborg IF. Med sine indtil videre 375 kampe er han den spiller med næstflest kampe for klubben (kun overgået af Morten Bruun med 424 kampe), han har fået sit fodaftryk på Stjernepladsen på JYSK park, hvor kun de største klub-koryfæer har plads, og han har sat et væsentligt aftryk på klubbens kultur i de 12 sæsoner, han har spillet i den røde trøje.

– Når en mand som Dennis med den betydning, han har for SIF, og den historie, han har i klubben kommer til os og siger, at han stadig har noget at give, så skal han også have en chance for at vise det. Det får han nu med den nye aftale, og hvem ved, hvis det går godt, kan det jo sagtens være, at det bliver til endnu mere, siger sportschef Jesper Stüker.

Aftalen faldt helt på plads i dag efter et forløb, hvor det undervejs havde været svært at få enderne til at nå sammen. Det betød, at der op til kampen mod Nykøbing FC i lørdags blev taget afsked med anføreren via JYSK parks højtaleranlæg samtidig med, at Peter Friis, Thomas Nørgaard og Stephan Petersen fik farvel-blomster. Det var en fejl. Det nye speak, hvor Flinta ikke var med i afskeds-ceremonien efter at der var kommet en ny udvikling i sagen lørdag morgen, var ikke nået frem til speaker-teksten i travlheden op til kampen.

Heldigvis tog Dennis Flinta fejlen med et smil – og skrev under på forlængelsen mandag eftermiddag.

Egentlig ville Dennis Flinta gerne have haft en lang kontrakt med SIF. Forhandlingerne var tæt på at strande, og ved en fejl blev der også taget afsked med SIF-anføreren i lørdags. Men nu er alt godt. I dag skrev han under på seks måneder mere, og der var plads til lidt lir med sportschef Jesper Stüker.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen