28. april 2021

Formanden lovede stegt flæsk – igen

På dagens generalforsamling i Silkeborg IF Invest A/S lovede formand Henrik Lyhne igen stegt flæsk – og denne gang satser han på at holde sit løfte.

For andet år i træk måtte formand Henrik Lyhne på Silkeborg IF Invest A/S ordinære generalforsamling onsdag på JYSK park meddele generalforsamlingen, at de ikke ville få stegt flæsk. Generalforsamlingen blev afviklet som virtuel begivenhed, hvor deltagerne var med hjemmefra via computeren. Derfor ingen flæsk.

– Sidste år garanterede jeg stegt flæsk ved dette års generalforsamling, da jeg ikke i min vildeste fantasi kunne forestille mig, at vi stadig ville være begrænset af corona-pandemien. Men det er vi desværre, og derfor er det stadig noget bøvl med serveringen af den stegte flæsk, måtte Henrik Lyhne indlede sin beretning.

– Men vi er ordholdende mennesker, så vi vil så snart samfundet igen åbner efter corona invitere alle aktionærer til et aktionærmøde, hvor der vil være garanti for stegt flæsk, lød løftet fra Lyhne.

Bedste resultat nogensinde
I sin beretning  gjorde han status over både fodbold, ejendommene på Papirfabrikken og Hotel Radisson Blu. Fodbold gav for tredje år i træk overskud, Papirfabrikken kører stabilt, mens hotellet har været ramt af corona-nedlukning og derfor kom ud med et utilfredsstillende resultat.

– Vi har i 2020 lavet det bedste resultat nogensinde på trods af corona. Det er et særdeles flot resultat, sagde han med henvisning til det samlede overskud på 28,5 mio. kr. før skat.

SIF stadig til salg
Henrik Lyhne berettede også, at det stadig er selskabets plan at sælge fodbolden til en ny investor.

– I bund og grund koster det flere penge, end vi i det nuværende set-up har kræfter til at rejse, hvis vi skal blive en stabil superliga-klub. Derfor er Silkeborg IF A/S til salg, men ikke for enhver pris. Vi vil bevare vores identitet som talentudviklingsklub. Processen med at finde ny kapital har imidlertid ligget stille. På grund af corona har vi hverken kunnet være opsøgende eller holde møder med interesserede. Der har været enkelte følere, men ikke mere, sagde Henrik Lyhne.

– Vi har set andre klubber blive solgt i perioden, men det er mere salg af nødvendighed. Dér er vi ikke. Vi har det godt med en egenkapital på 65 mio. kr. i fodbold. Derfor har vi tålmodighed til at finde den rigtige, sagde Henrik Lyhne.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen