7. januar 2021

Første dag med Helenius

Nicklas Helenius havde sin første træningsdag i SIF torsdag formiddag efter skiftet fra AGF. Se video-reportage fra angriberens arbejdsdag.

Torsdag formiddag kl. 9.31 rullede Nicklas Helenius ind på parkeringspladsen foran JYSK park for første gang, siden han underskrev en 3,5 årig kontrakt med SIF. Det var første træningsdag for klubbens nye angriber og den øvrige del af truppen, og Nicklas Helenius lagde ikke skjul på, at han har set frem til dagen.

– Det har været godt at møde holdet og se forholdene. Det var en hård træningsdag, men sådan er det jo. Jeg glæder mig til at komme igang og se, hvad det kan udvikle sig til, sagde Nicklas Helenius efter dagens trænings-session på JYSK parks kunstgræs.

– Jeg havde det rigtig godt, sidst jeg var her, og det er mange af de samme folk, der er her stadig. Det handler om at jeg skal ind og bidrage med den erfaring, jeg har. Ind og give den gas, vise hvad jeg kan og bidrage med erfaring for de unge spillere, holdet består af, fortsatte han.

Se videoreportagen ved at klikke på videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen