11. marts 2019

Flot U13-dag med sejr og nederlag

Flot U13-dag med sejr og nederlag

SIF’s U13-drenge spillede to kampe i Haderslev og vandt og værterne, men tabte til tyske Sct. Pauli efter to flotte kampe.

SIF’s U13-hold var lørdag igennem to testkampe i Haderslev, hvor det blev til sejr over værterne og nederlag til Hamborg-klubben Sct. Pauli.

Dagen i Haderslev blev indledt med kampen mod værterne, og det blev en flot kamp fra SIF’s side, hvor meget lykkedes og sejren lød på 6-2.

– Vi så gode ud i bagspil til opbygning, samt overgangen til afslutningsspil. Vi skal blive skarpere til at finde retvendte positioner mellem modstanderens forsvar og midtbane, samt skabe et bedre mindset i forhold til genpres. Der var mange og lange perioder med den form for fodbold, vi gerne vil praktisere, men rent teknisk var vi lidt under niveau i specielt 1. halvleg, så det løb ofte ud i sandet, siger træner Nicolaj Bækgaard og fremhæver to-målsskytten Marcus Vedel Eriksen som SIF’s bedste.

I dagens anden kamp mod tyske Sct. Pauli kom SIF skidt fra start. Det virkede som om SIF’erne havde for stor respekt for modstanderen. Det fik drengene dog hurtigt lagt bag sig, og de endte med at levere endnu en flot kamp trods nederlag på 1-3.

– Der er en god taktisk forståelse, når vi har bolden, men teknisk formår alle ikke at udføre det funktionelt endnu. Det gør vi til gengæld på indsats, hvilket også er grunden til at vi kan dominere kampen. Vi har flere flotte angreb, og får presset tyskerne langt ned i perioder, men mangler at kunne få produkt på. Tyskerne ramte os hårdt efter boldtab med en fart, vi på ingen måde kunne matche, og der er to målmænd, som skal takkes for at vi ikke tabte (meget) større, siger Nicolaj Bækgaard.

Kampene i tal:
U13, træningskampe i Haderslev lørdag 9. marts:
SønderjyskE – Silkeborg IF 2-6 (2-3)
Målscorere for SIF: Marcus Vedel Eriksen (2), Simon Bønneland Thanning, Magnus Morgenstern Rasmussen, Sebastian Bruun Laustsen og Julius Askou.

Sct. Pauli – Silkeborg IF 3-1 (3-0)
Målscorer for SIF: Julius Askou

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen