11. marts 2019

Alves og Mattsson udtaget til U20-landsholdet

Alves og Mattsson udtaget til U20-landsholdet

SIF har to spillere med, når det danske U20-landshold spiller testkamp mod Rumænien sidst i marts.

U20-landstræner Lars Knudsen har udtaget to SIF’ere til det landshold med spillere fra årgang 1998 og ’99, der spiller testkamp mod Rumænien 25. marts. Kampen spilles ved Marbella på den spanske sydkyst.

Mens Magnus Mattsson tidligere har optrådt i landsholds-sammenhæng og så sent som i januar var med det danske U21-landshold på træningstur til Mexico, er der tale om Frederik Alves Ibsens første optræden på et dansk landshold.

Alves og Mattsson er dermed fraværende på Søholt fra 21. marts til 26. marts, hvilket formentlig betyder, at SIF’s kamp i Lyngby søndag 24. marts skal flyttes. Lyngby har også to spillere med på turen til Marbella, målmand Oskar Snorre og angriberen Gustav Marcussen. Reglen for kampflytninger i NordicBet Ligaen er at en klub har ret til at få en kamp flyttet, hvis mindst to spillere er udtaget. Den forudsætning opfylder både SIF og Lyngby.

Det vil blive meldt ud her på hjemmesiden, når der er truffet beslutning vedr. Lyngby-SIF kampen.

Inden da venter en hjemmekamp på søndag, hvor Fredericia kommer på besøg på JYSK park. Køb billet til kampen her.

Fra dagens landsholds-udtagelser bemærker man også, at A-landstræner Åge Hareide har udtaget både Robert Skov og Kasper Dolberg, der jo som bekendt har fået deres fodboldopdragelse i SIF’s talentudviklings-system.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen