31. oktober 2020

Flere corona-positive i SIF

Yderligere tre medlemmer af SIF’s trup er i dag testet positiv. To spillere og SIF’s holdleder. Dermed er der nu ni covid-19 positive i truppen.

Billedtekst: Stefan Teitur Thórdarson er sammen med Stan van Bladeren og holdleder Kasper Jensen blevet testet positiv ved dagens podning. Foto: Ulla Myrhøj.

Covid-19 bliver ved med at have sit tag i SIF’s spillertrup. Dagens test gav endnu et trist fast, idet yderligere tre er testet positiv. Det drejer sig om islandske Stefán Teitur Thórdarson, reservemålmand Stan van Bladeren og holdleder Kasper Jensen. De er straks gået i isolation og vil være ude af kamp og træning i det næste stykke tid.

Med dagens tre nye tilfælde er SIF-truppen nu oppe på ni smittede i truppen, syv spillere. De første tre positive tests kom onsdag, yderligere tre fulgte fredag og i dag er yderligere tre altså kommet til.

Søndagens kamp mod Vendsyssel FF afvikles som planlagt med de spillere, fungerende cheftræner Peder Knudsen har til rådighed. Det er den del af truppen, der er testet negativ.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen