27. januar 2022

Fin test og god sejr

Cheftræner Kent Nielsen glædede sig over endnu en sejr og et clean sheet, da han evaluerede på torsdagens træningskamp mod OB.

– Det er altid dejligt med en sejr, og jeg vil bare fastslå, at resultaterne i træningskampe selvfølgelig HAR en betydning. Jeg synes, at det var en fin test og en god sejr, og det er også altid godt at holde buret rent. Så alt i alt var det en fin oplevelse, men der var selvfølgelig også en masse ting, som vi burde og skulle have gjort bedre, sagde cheftræner Kent Nielsen kort efter torsdagens testkamp mod OB.

– Vi døjede lidt med deres omstillinger imod i første halvleg, og i anden halvleg havde de et kvarter, hvor vi var heldige med at slippe for at indkassere en udligning. Der var også gode momenter, men mange gange blev vores spil også for langsomt og upræcist og med for mange tekniske fejl. Men det ser man ofte i træningskampe på denne tid af året, hvor den primære fokus har været på de fysiske aspekter, fortsatte cheftræneren.

– Det var godt at se Røjkjær falde fint ind på venstre backen, og jeg synes også, at spillere som Anders Dahl og Frederik Carstensen gjorde det godt. Endeligt var det selvfølgelig godt at se Søren Tengstedt score igen i dag, og han er godt på vej. Men der er stadig endnu større potentiale i både ham og resten af holdet, og det vil vi jagte hårdt på at indfri, sluttede Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen