15. august 2022

”Fansene leverer altid”

Joel Felix mente efter nederlaget i Viborg, at VFF gjorde det svært for et SIF-hold, der manglede bevægelse. Omvendt var han imponeret over den flotte opbakning.

– Viborg straffede os i 1. halvleg, hvor de var effektive og scorede på de chancer, de fik. Derudover havde vi svært ved at spille os igennem deres velorganiserede forsvar, hvor de ikke gav os meget plads at spille på. Vi havde brug for både tempo og bevægelse i spillet, men det var også et godt Viborg-hold, som gjorde det svært for os at lykkes med vores ting. Vi forsøgte at ændre tingene i 2. halvleg, hvor de tre indskiftninger betød, at der kom lidt mere tempo i spillet, men vi formåede længe ikke rigtig at spille os helt igennem til en åben chance, lagde Joel Felix.

Felix satte herefter et par ord på, hvorfor det var svært for silkeborgenserne at fastholde spillet på Viborgs banehalvdel.

– Jeg prøvede at tage noget initiativ i 2. halvleg, hvor jeg forsøgte at føre bolden frem i banen, men det var svært, for Viborg formåede at lukke hullerne og lavede mange frispark, hvilket betød, at vores rytme blev brudt konstant.

Derefter skulle de mange medrejsende fans naturligvis have nogle rosende ord med på vejen.

– Fansene var igen i dag en kæmpe hjælp – de er simpelthen så stærke, og det er så imponerende, at der efterhånden er så mange mennesker, der gerne vil støtte op om holdet. De leverer altid en fantastisk opbakning, og de er der uanset, om det regner eller er hedebølge som i dag.

På trods af kampens udfald i dag kunne Joel Felix godt glæde sig til torsdagens udebanekamp mod Helsinki, når mange af SIF-spillerne skal spille europæisk fodbold for første gang i karrieren – noget som Felix naturligvis ser frem til.

– Først of fremmest er det vigtigt, at vi får lukket den her kamp ordentligt ned og arbejdet med den, så vi kan lære af de fejl, som vi begik i dag. Men når vi er videre og har lagt skuffelsen fra i dag bag os, bliver det selvfølgelig en rigtig fed og spændende oplevelse at spille europæisk fodbold – det er der ikke ret mange på holdet, der har prøvet før, og vi glæder os, afsluttede en forventningsfuld Joel Felix.

 

 

Interview: Anders Mathiasen

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen