15. august 2022

Forskelligt udbytte i Randers for ungdomsholdene

SIFs U19 vandt efter 2-2 og straffespark i Randers og U17 tabte, mens U15 besejrede kronjyderne med 2-0 – blandt andet efter mål af William Faber. U14 besejrede Horsens.

U19: Randers FC – Silkeborg IF U19 2-2 (2-1)

Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard og Alexander Busch

– Vi startede kampen godt og fik spillet dybt flere gange. Én af disse bolde bag deres bagkæde gav den første scoring, da Malthe fandt Asbjørn, som kunne sparke den over deres målmand, der var kommet for langt ud. 10 minutter senere brændte vi sammen to gange på to minutter, og Randers var pludselig foran.

2. halvleg blev en lang kamp for at udligne, og vi skulle helt hen til to minutter før tid, før Alexander Busch kom på et indlæg og udlignede. Som noget nyt er der i år indført straffespark i U19 Ligaen ved tilfælde af uafgjort. Det blev en marathondyst, som vi til sidst vandt. Man bliver altid testet i Randers på at kunne modstå deres fysik, og den kamp i kampen klarede vi ok, men på trods af en dårlig bane synes jeg alligevel, at vi burde have været bedre på bolden og spille bedre uden om deres duelspil. Dog var det positivt med et sent comeback og en vundet straffesparkskonkurrence, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen.

U17: Randers FC – Silkeborg IF 3-0 (3-0)

– Vi fik en ekstremt dårlig start på kampen. Vi var slet ikke klar til at matche Randers’ power og gav derfor to unødvendige standarder væk – efter fem minutter var vi nede med 2-0, og efter ti minutter var vi nede med 3-0. Herefter var det spil mod deres mål, men vi kunne ikke sy os igennem et kompakt Randers-hold, lyder det fra U17 cheftræner Casper Røjkjær.

U15: Randers FC – Silkeborg IF 0-2 (0-1)

Mål SIF: William Faber og Kevin Knudsen

– Vi åbnede sæsonen med en sejr i Randers. Vi var ellers længe om at ramme et fornuftigt gear og virkede fra start hæmmet af varmen. For lidt energi og for meget på bagkant i presset gjorde, at 1. halvleg var relativt lige på bolden, mens vi på lidt omstillinger dog var farligst. I midten af halvlegen blev Kevin Knudsen sendt i dybden, og returen fra hans afslutning endte hos William Faber, der scorede. 2. halvleg var helt anderledes overbevisende. Vi bragte en masse energi med og uden bold, og det gav også et solidt overtag på bolden, hvilket vi udnyttede til at kreere et pænt antal chancer, mens Randers sjældent var gæster i vores felt. Det var dog først ti minutter før tid, at Kevin Knudsen stjal en bold fra Randers’ keeper og trillede den i et tomt mål. Det var dejligt, at vi kunne løfte os på alle parametre efter pausen – for det kræver det, hvis vi skal præstere i U15 Ligaen. I næste weekend drager vi til Augsburg for at spille en international turnering, hvor modstandere som Borussia Dortmund, Shakhtar Donetsk og Dinamo Zagreb bl.a. venter, siger U15-træner Peter Ager.

U14: Silkeborg IF – AC Horsens 4-3 (1-2)

Mål SIF: Sebastian Helbo, Sebastian Christensen, Frederik Ibsen og Pelle Frølund

– Vi ender med at vinde fortjent efter en kamp, hvor vi i flest minutter havde bolden mest og skabte flest målchancer. Presset, som vi har arbejdet med gennem de seneste 14 dage, var dog uden pondus i den første del af kampen. Primært fordi vi ikke var tidligt nok – og generelt – nok undervejs mod et Horsens-hold, som indbød til at gå højt med flere længere pasninger på tværs i deres opbygningsspil. På bolden var der dog mange opløftende ting at tage med videre. Vi så bedst ud, når vi spillede fladt op gennem midten, og hvor vi derfra i mange situationer fik skabt mange fine gennembrud med deltagelse af mange spillere. Vi bøvlede dog lidt med at udnytte de fine angreb, hvilket betød, at vi langt ind i 2. halvleg haltede efter på resultatet takket være to scoringer imod på straffe og hjørne samt et langskud i midten af 2. halvleg. Kort før pausen fik vi dog reduceret til 1-2 efter et godt gennembrud af Sebastian Helbo på venstrekanten. Selv om vandpausen midt i 2. halvleg blev afløst af et boldtab uden for eget felt og langskudsmål til Horsens-føring på 3-1, fortsatte vi ufortrødent med at tage teten på kampen. Spillerne fortjener derfor igen ros for at slå fint tilbage. Bl.a. med et velgennemført højt pres, som kastede en erobring fra udeholdets keeper af sig og en reducering ved Sebastian Christensen. Siden bragte Frederik Ibsen os på 3-3 efter at være spillet fri med en fin chipbold fra Sebastian Christensen – og i slutminutterne fuldendte Pelle Frølund et fint angreb med scoringen tæt under mål til 4-3. Glædeligt var det også, at vi umiddelbart kom igennem kampen uden nye skader. Håbet er derfor, at vi kan få 4-5 skades- eller sygdomsramte klar til på fredag, hvor vi drager til Crowne Plaza Cup i København, siger U14-træner Peder Henriksen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen