14. august 2022

”Vi manglede energi og tempo”

Pelle Mattsson var stolt af SIF-fansene, men skuffet over 2-0 nederlaget i Viborg, hvor SIF-holdet manglede energi i spillet – noget, der ifølge midtbanespilleren skal ændres på.

– Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi tabte i dag, men vi er næsten mere skuffede over, at vi manglede energi hele kampen igennem. Viborg er et godt hold, og når man ikke rammer dagen, så taber man til dem, som vi gjorde i dag. Når spillet ikke sidder, som det skal, skal man arbejde sig ind i kampen, men det formåede vi ikke for alvor at gøre i dag. Vores energi-niveau blev bedre i første halvdel af 2. halvleg, men det dalede igen mod slutningen, og vi formåede ikke rigtigt at komme frem til noget farligt, lagde en tydeligt skuffet Pelle Mattsson ud, inden midtbanespilleren kommenterede på sin egen indsats, hvor det i dag blev til 45 minutter på banen, da han kom ind i pausen i stedet for Mark Brink.

– Vi skiftede tre spillere i pausen for at se, om det kunne bringe noget mere energi ind i vores spil. Det var tre en-til-en udskiftninger, så det handlede mest om at få nye kræfter ind, som måske kunne skabe noget ravage. Spillet havde sat sig for meget, så jeg skulle ind og forsøge at præge spillet og sætte tempo, hvilket jeg også synes lykkedes i starten, sagde Pelle Mattsson.

Herefter blev det til en stor ros til de mange SIF-fans, som havde taget turen til Viborg for at støtte holdet – noget, som Mattsson selv var stolt over.

– Fansene var igen fantastiske. Man bliver virkelig stolt over at se, at så mange mennesker tager turen til Viborg. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kunne give dem et godt resultat at tage med hjem, men bare det at se dem og høre dem er virkelig stort.

Til sidst fik kampen på torsdag mod finske Helsinki også et par ord med på vejen, en kamp som midtbanespilleren naturligvis glæder sig til – samtidigt med, at det er vigtigt at lære af kampen i dag.

– Vi skal have lagt kampen i dag bag os, og så skal vi kigge frem mod kampen på torsdag i Finland, for det er en super spændende kamp, der venter os dér. Vi skal først have bearbejdet den her kamp og lært af den, og så kan vi bagefter tage hul på kampen mod Helsinki, afsluttede Pelle Mattsson.

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen