12. marts 2019

eSuperliga: SIF skal tilbage på sporet

eSuperliga: SIF skal tilbage på sporet

Det er ikke gået som håbet i SIF’s første fire kampe i denne sæsons eSuperliga. I aften får holdet chancen for at vende stimen.

Det er blevet til fire nederlag på stribe for SIF’s eSuperligahold, som i sidste sæson kvalificerede sig til kvartfinalen.

De to første kampe blev tabt på mindst mulige margin, da holdet tabte på reglen om udebanemål. I sidste uge blev det dog til to store nederlag til FC København og Hobro IK.

– Det har ikke været den start, som vi har håbet på. Men der er kun spillet fire runder, så der er masser af point at spille om endnu, pointerer holdets manager, Daniel Lauridsen.

I aften møder holdet Randers FC, som i sidste sæson blev besejret på reglen om udebanemål. Ved den lejlighed vandt Jesper “Pilm” Prang med 4-2 over den tidligere verdensmester Al Bacha.

– Vi har Pilm tilbage til i aften, hvor han sammen med Mike Sanchez skal forsøge at hive et resultat hjem. Vi vandt sidste år over dem, og vi føler egentlig, at vi har et godt tag på dem, fortæller Daniel Lauridsen, som til kampen må se bort fra Adel “Adellovich” Daher, som er ude med sygdom.

– Det bliver spændende at se Pilm og Sanchez sammen. Jeg tror, at det er et godt partnerskab, hvor specielt Pilm kan hjælpe Sanchez med at løfte spillet til et nyt niveau, lyder analysen fra SIF’s eSports-manager.

Kampen bliver sendt kl. 20.45 på Canal 9. Du kan også gratis livestreame kampen via dplay.dk.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen