12. marts 2019

Alves udtaget til U20-landshold: Det er gået rigtig stærkt

Alves udtaget til U20-landshold: Det er gået rigtig stærkt

Frederik Alves Ibsen blev mandag udtaget til det danske U20-landshold. En stor ting for den unge midterforsvar, som aldrig tidligere har været udtaget til et ungdomslandshold.

Mandag eftermiddag blev både Magnus Mattsson og Frederik Alves Ibsen udtaget til det danske U20-landshold. For sidstnævnte var det første gang, at han er blevet indkaldt i DBU-regi.

– Det kom som en overraskelse, men jeg er rigtig glad for det. Det er jo et stort skulderklap, så nu ser jeg bare frem til den 21., hvor jeg skal gøre mig bedste, fortæller Frederik Alves Ibsen, som drager til Marbella i Spanien, hvor U20-landsholdet møder Rumænien i en testkamp.

Udtagelsen kommer ovenpå forårets to første kampe, hvor Alves Ibsen har startet inde for Silkeborg IF i midterforsvaret. Alves er blot noteret for seks kampe i SIF-trøjen, og det er derfor pludselig gået stærkt for forsvarsspilleren, som inden sæsonstarten ikke umiddelbart havde udsigt til fast spilletid.

– Det er gået hurtigt. Alting er gået hurtigt. Men jeg tager det, som det kommer, og vil fortsætte med at gøre mit bedste, fortæller Frederik Alves, som har rødder i både Danmark og Brasilien.

– Der er mange, som har gået og spurgt mig om, hvis jeg nu blev udtaget til et landshold, om hvad jeg ville vælge. Der har jeg sagt, at jeg er født og opvokset i Danmark, så det bliver nok Danmark, fortæller Alves med et smil.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen