12. marts 2019

U14: SIF er videre i pokalen

U14: SIF er videre i pokalen

SIF’s U14-hold pudsede formen af med to kampe inden weekendens sæsonpremiere. Det blev 4-1 over Esbjerg i pokalturneringen og 1-3 mod FA 2000 fra København i en træningskamp.

SIF’s U14-drenge er videre i DBU Jyllands pokalturnering for U14-hold. Det skete søndag med en sejr på 4-1 over Esbjerg.

– Resultatet var flot, selvom vi ikke ramte noget topniveau, konstaterer træner Peter Ager Kristensen.

Victor Sinnerup bragte SIF foran efter en tilfældighed, hvor han kunne løbe sig fri. Alexander Priesborg Madsen scorede derefter to gange på kort tid – begge gange på oplæg af Victor Sinnerup. Niels Kristiansen lukkede kampen med sit mål til 4-1.

– Jeg savner, at vi i en kamp som denne kan have længere possessionfaser på deres halvdel. Esbjerg gik meget højt i deres pres, og vi havde lidt svært ved at spille os ud af det pres. De gange vi lykkedes, blev vi tidligt fristet til at gå i afslutningsspil, fordi der var meget plads. Vi manglede lidt ro på kuglen og en smule mere teknisk kvalitet for at kunne dominere en kamp som denne. Til gengæld var vi stærke i afslutningsspillet, hvor der var gode bevægelser, og vi scorede nogle flotte mål og havde chancer til flere, siger U14-træneren og fortsætter:

– Selvom Esbjerg var meget på bolden i perioder, så forsvarede vi os godt og afgav meget få chancer (EFB scorede på straffespark). Drengene kæmpede flot i dag og i perioder gik vi også en smule på kompromis med stilen for at hente en – for drengene – meget tiltrængt sejr. Det havde de brug for, og det var fortjent med den flotte indsats.

Allerede lørdag spillede U14-drengene en træningskamp mod FA 2000 fra København. Gæsterne vandt 3-1, selvom SIF havde bolden meget.

– Vi forsømte at vende spillet og manglede lidt timing i vores bevægelser – særligt fra kanter og backs. Vi kom let forbi første pres, men savnede bevægelse og kvalitet på øverste del samt i afslutningsspillet. Oskar Steinicke scorede til 1-2 på en retur efter en standard midt i 2. halvleg, siger Peter Ager Kristensen om den kamp.

Kampene var de sidste inden sæsonstart, der for SIF’s vedkommende er på søndag kl. 10.45 på Søholt, hvor Randers Freja kommer på besøg.

Kampene i tal:
U14, træningskamp, lørdag 9. marts på Søholt:
Silkeborg IF – FA 2000: 1-3 (0-1)
Målscorer for SIF: Oskar Steinicke

U14, pokalkamp, søndag 10. marts på Søholt:
Silkeborg IF – Esbjerg: 4-1 (3-0)
Målscorere for SIF: Victor Sinnerup, Alexander Priesborg Madsen (2), Niels Kristiansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen