11. februar 2020

Eskild Dall spiller landskampe mod Frankrig

Eskild Dall spiller landskampe mod Frankrig

Offensiv-talentet Eskild Dall fra SIF er udtaget til det danske U17-landshold, der spiller to testkampe mod Frankrig i slutningen af februar.

Det danske U17-landshold spiller sidst i februar to testkampe mod Frankrig, og SIF-talentet Eskild Dall er som ventet udtaget blandt landstræner Michael “Mex” Pedersen 20 udvalgte. Kampene spilles den 25. og 27. februar på Stade Pierre de Coubertin i Paris og er landsholdets sidste forberedelse inden EM-kvalifikationsturneringen i Moskva i marts.

Eskild Dall har været med i U17-landsholdstruppen siden han blev rykket op fra U16-landsholdet sidste sommer. Senest var han med i DBU’s u-landsholds-træningslejr i Tyrkiet i januar. Til dagligt spiller Eskild Dall på SIF’s U17-Liga-hold under træner Casper Røjkjærs ledelse, og han er i øjeblikket med SIF’s u-hold (U17 og U19) på træningslejr i Tyrkiet.

Kampene mod Frankrig skal bruges til at pudse formen af, inden det bliver alvor i EM-kvalifikationsturneringen i Moskva sidst i marts. Her spiller Eskild Dall og Co. mod Serbien, Rusland og Finland, og de to bedst placerede hold efter mini-turneringen kvalificerer sig til EM-slutrunden i Estland i maj.

Se også:

Hele EM-truppen på DBU’s hjemmeside. Klik her. 

Eskild Dall med i ny dansk landsholds-sejr. Klik her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen