10. februar 2020

Hagelskjær: Vi har ekstra motivation og sult

Hagelskjær: Vi har ekstra motivation og sult

SIF startede 2020 med at besejre FC Midtjylland, men har i de seneste testkampe ikke fået vist sig fra den bedste side. Det håber Anders Hagelskjær at få lavet om på til forårspremieren på søndag i 3F Superligaen.

Med nederlag i de seneste tre kampe har der ikke været meget at glæde sig over i SIF-lejren på det seneste. Mens et nederlag var ventet i testkampen mod Europa League-deltagerne fra LASK Linz, så var det ikke planen, at holdet hverken kom på måltavlen eller fik point i testkampene mod norske Sogndal og Viborg FF.

– De sidste to træningskampe vi har haft, har ikke været tilfredsstillende. På den måde har det ikke været godt nok her til sidst, fortæller forsvarsspilleren, som dog ikke mener, at nederlagene har påvirket holdet negativt.

– Det giver en ekstra motivation og sult for at vise, at når vi starter op på søndag, så gælder det virkelig. Og så skal ud og vise, at “Mission Overlevelse”, det er os.

Silkeborg IF indleder foråret i 3F Superligaen med en hjemmekamp mod AaB. Det er på søndag kl. 14.00. Du kan købe billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen