1. november 2018

Endnu et møde med Helsingør venter

Endnu et møde med Helsingør venter

Søndag skal SIF på langfart. Sæsonens andet møde med FC Helsingør venter – en klub SIF spiller sin 8. kamp imod indenfor 15 måneder.

Igennem de seneste halvandet år er Helsingør den modstander, SIF har mødt flest gange. Således er søndagens opgør i Helsingør det ottende opgør mellem de to klubber inden for de seneste 15 måneder. I sidste sæson mødtes SIF og Helsingør først i grundspillet, dernæst i gruppespillet om at undgå nedrykning og endelig i to playoff-kampe for at afværge degradering. Det lykkedes som bekendt ikke for hverken SIF eller Helsingør, og derfor står de to klubber overfor hinanden igen, denne gang i NordicBet Ligaen.

I den første kamp i sæsonen på JYSK park 16. september vandt SIF 3-0 på to mål af Ronnie Schwartz og et af Magnus Mattsson. Mens SIF med sejren over Hvidovre i søndags rykkede endnu et skridt mod toppen og nu er nummer to, blot tre point efter Viborg på førstepladsen, så har livet været anderledes svært for Helsingør. Klubben fra Kronborgs hjemby har kun vundet tre kampe i denne sæson, og efter de seneste ugers svigtende resultater (1-1 mod Lyngby i søndags og før det nederlag til Fremad Amager og Nykøbing FC) er helsingoranerne rykket ned under nedrykningsstregen.

Kampen på Helsingør Stadion spilles søndag kl. 13.45.

Se højdepunkter fra de seneste tre møder mellem SIF og Helsingør:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen