31. oktober 2018

100-kamps-jubilar: Dejligt at spille fast igen

100-kamps-jubilar: Dejligt at spille fast igen

Mikkel Vendelbo spillede sin kamp nr. 100, da Silkeborg IF mødte Viborg FF i forrige runde. En milepæl for midtbanespilleren, som på det seneste er blevet en fast del af startopstillingen igen.

Over 100 gange har Mikkel Vendelbo optrådt for førsteholdet i Silkeborg IF. En fin statistik for midtbanespilleren, som i sin tid i klubben både har oplevet at være bænkspiller, men også været en fast starter. Det sidste har været tilfældet under Michael Hansen, som har haft Vendelbo på holdkortet som en af de første.

– Det er da dejligt at spille fast igen. Man kan godt mærke det, når man kommer til og fra holdet, at man mangler stabilitet i sit spil. Det har jeg fået nu og på samme plads ovenikøbet, så det er da dejligt, at han har så stor tiltro til mig, fortæller Mikkel Vendelbo med en hentydning til sidste sæson, hvor midtbanespilleren blev kastet lidt rundt på holdet, og udfyldte positionerne som venstreback og kantspiller ved flere lejligheder.

Med de mange kampe og nu efterhånden tre år i klubben, så SIF da også kommet ind under huden på esbjergenseren, som har spillet 135 kampe for vestjyderne.

– Den er et stor del af mit liv, og jeg er glad for at komme her. Jeg er glad for at komme hver dag til træning. Og når vi er indenfor kridtstregerne, så bliver der gået til den, og når vi er udenfor, så joker og hygger vi os, lyder det fra Vendelbo, hvis pointe bliver understreget under interviewet, hvor flere holdkammerater forsøger at forstyrre midtbanespilleren med vildfarende bolde.

Se interviewet med 100-kamps-jubilaren øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen