25. juni 2019

En stærkere Jeppe Gertsen er vendt tilbage

En stærkere Jeppe Gertsen er vendt tilbage

Jeppe Gertsen er tilbage efter at have siddet ude i næsten et helt år med en korsbåndsskade. Forsvarsspilleren nyder tilbagekomsten, hvor han håber at kunne imponere SIF’s nye cheftræner Kent Nielsen.

Det er næsten præcist et år siden, at Jeppe Gertsen blev korsbåndsskadet i en træningskamp mod Randers. Siden da er SIF rykket i Superligaen, mens Jeppe Gertsen fra sidelinjen har kunne se til, mens både Peter Sørensen og Michael Hansen er stoppet som cheftrænere i klubben.

Nu er der dog lysere tider på vej for forsvarsspilleren, som har deltaget fuldt ud i opstarten til denne sæson.

– Det er helt fantastisk. Det er noget, som jeg har kigget på hver dag det sidste år. Jeg er glad igen nu, så det er helt fantastisk, fortæller Jeppe Gertsen, som har brugt noget af tiden udenfor banen til at blive stærkere på flere områder.

– Jeg har været rigtig meget i styrkerummet, og er blevet stærkere. Det manglede jeg også før, så det håber jeg, at jeg kan tage med ind på banen. Mentalt er jeg også blevet stærkere. Hvor man måske tidligere kunne blive slået lidt ud af ingenting, så tror jeg, at der skal meget mere til nu, forklarer Jeppe Gertsen.

For forsvarsspilleren venter der en svær opgave, når midterstopperen skal forsøge at spille sig ind i varmen hos holdets nye cheftræner, Kent Nielsen. Spillere som Frederik Alves og Anders Hagelskjær har budt sig flot til i fraværet af Gertsen, mens den rutinerede duo Simon Jakobsen og Dennis Flinta også nu er fri for skader.

– Jeg ser det som en fordel for mig, at Kent kommer ind som helt ny, hvor vi alle sammen starter med samme udgangspunkt, fortæller en smilende Jeppe Gertsen, som har svært ved at skjule sin begejstring over at være tilbage.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen