4. marts 2022

”En kæmpe test for os”

SIFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig til søndagens topkamp mod Brøndby IF, hvor JYSK park danner rammen for et opgør mellem ligaens to mest formstærke hold.

Både Silkeborg IF og Brøndby IF er ubesejrede i de seneste ti 3F Superliga-kampe i træk, og set over netop de ti sidste kampe er der tale om et topbrag mellem de to mest formstærke mandskaber i hele rækken. Brøndby IF har sågar vundet otte kampe i træk og er ubesejrede i de seneste ti, hvor sidstnævnte også gør sig gældende for Silkeborg IF. SIFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til den kæmpestore topkamp på JYSK park.

– Det bliver en kæmpe test for os. Begge hold er inde i en rigtig god periode, og vi skal op imod en meget dygtig modstander, der på trods af en stor udskiftning i truppen efter mesterskabet har sat en flot sæson sammen og leverer uge efter uge. Jeg må give stor ros til min kollega Niels Frederiksen, der har skabt et meget afklaret og velorganiseret hold, som ikke efterlader meget rum at spille i, og som samtidig truer dygtigt offensivt og lukker af defensivt. Deres centrale forsvar er både individuelt og som enhed virkelig stærkt, og den anden vej har de meget offensive backs og nogle kreative kræfter, som kan gøre de overraskende ting, forklarer cheftræneren og fortsætter.

– For os selv handler det primært om at efterleve vores koncept og at træffe de rigtige beslutninger – og at gøre det hurtigt. Og hvis vi rammer vores topniveau, kommer vi også til at udfordre Brøndby, lige som vi gør med enhver modstander. Derfor er vores indgang til kampen selvfølgelig også, at vi kommer til at drille dem, og vi har lige som Brøndby haft en lang periode med flot spil og tilhørende resultater. Der er ingen tvivl om, at der kommer en storklub på besøg, og det gør egentlig kun, at vi glæder os endnu mere. Rammerne kommer til at være helt i top og en kamp som den her værdig, og det bliver fedt at opleve stemningen på et godt spækket JYSK park, siger en forventningsfuld cheftræner.

Få billet til kampen her https://billet.silkeborgif.com/

Der arrangeres stor fanzone inden kampen – i gode, gamle Hal B endda! Læs mere her: https://www.silkeborgif.com/fanzone-med-hal-bal/

Kom i god tid, kom i fanzonen, kom i rødt og med halstørklæde og helst på cykel, med bus eller på gåben – og ellers parkér et stykke væk, da parkeringskapaciteten på JYSK park er udfordret bl.a. af testcenteret.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen