25. august 2023

Delårsrapport: Tilfredsstillende overskud

Silkeborg IF Invest A/S har i første halvår af regnskabsåret realiseret et overskud før skat på 14 mio. kr. Transfers og ejendomsforretningen sikrer det tilfredsstillende resultat.

Silkeborg IF Invest A/S har netop fremlagt delårsrapport for første halvår 2023 og realiseret et overskud før skat på 14 mio. kr.  mod et overskud på 8,5 mio. kr. i første halvår 2022.

Resultatet betragtes som tilfredsstillende.

– Der er styr på forretningen i Silkeborg IF Invest A/S. Forbedringen i forhold til delårsresultatet i 2022 skyldes transfers af en vis størrelse, hvor salgene af Sebastian Jørgensen og Nicklas Helenius har sat deres aftryk. Derudover er resultatet præget af en stærk ejendomsforretning. Koncernen har en egenkapital på 326,7 mio. kr., hvilket vi selvfølgelig er godt tilfredse med. Resultatet i sin helhed viser, at vi har en stærk forretning, siger adm. direktør Kent Madsen og fortsætter.

– Selskabet har i første halvår realiseret en samlet omsætning på 63,8 mio. kr., hvilket er på niveau med første halvår 2022. Omsætningen i fodboldsegmentet falder som følge af de sportslige præstationer, da vi sluttede på en 9. plads i 3F Superligaen kontra bronzesæsonen 2022. Faldet opvejes dog af stigende lejeindtægter i ejendomssegmentet samt en øget omsætning i hotelsegmentet, lyder det fra Kent Madsen.

Den gode udvikling i koncernen forventes at fortsætte, og selskabets resultatforventning for hele regnskabsåret er uændret et resultat før eventuel dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +32 mio. kr. til +40 mio. kr. Her er bl.a. indregnet salgene af Lasse Abildgaard til Ajax Amsterdam og Lukas Engel til Middlesbrough FC.

Læs hele delårsrapporten her. Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2023 (nasdaq.com)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen