24. juli 2023

Debutant Carlsen: ”Vi fortjente mere”

Fredrik Carlsen fik søndag aften SIF-debut på JYSK park, og midtbanespilleren var efterfølgende glad for debuten men ærgerlig over, at det ikke blev til point.

Fredrik Carlsen fik søndag aften sin officielle debut i 3F Superligaen for Silkeborg IF, da det blev til et bittert 1-2-nederlag til Brøndby IF på JYSK park.

– Jeg havde selvfølgelig håbet på, at vi kunne få en sejr med fra kampen, hvilket jeg også synes, at vi fortjente. Vi havde mange optræk til store chancer, og et par store chancer som vi godt kunne have scoret på. Personligt havde jeg også et frit hovedstød, som jeg burde score på. Til sidst var vi uheldige med, at jeg havde benet en meter for langt fremme, så Kusks mål blev dømt offside. Det er bare ærgerligt, at vi ikke endte med at få mere med.

– Jeg står helt sikkert med den følelse, umiddelbart efter kampen, at vi som minimum havde fortjent et enkelt point. Det er svært at vurdere 100% kort efter kampen, så jeg skal have set kampen igen i løbet af de kommende dage, men min klare følelse er, at vi havde fortjent mere end et nederlag, lød det indledningsvis fra Fredrik Carlsen, der herefter satte et par ord på, hvordan det var at få debut for Silkeborg IF hjemme på JYSK park.

– Hvis vi ser bort fra resultatet, var det en sindssyg fed oplevelse at få debut på hjemmebane foran alle fansene. Der var en fremragende stemning igennem hele kampen, hvilket gjorde oplevelsen endnu federe. Derudover var det dejligt at få sig selv prøvet af på det højeste niveau i Danmark, hvilket er noget, jeg har glædet mig til hele sommeren – det var super fedt, kommenterede Carlsen, inden han afslutningsvis så frem mod Silkeborgs kommende kampe, samt hvad Silkeborg-holdet skal have ændret inden da for at få point med fra de kampe.

– Der er selvfølgelig altid nogle småting, man kan ændre på, og der er nogle mindre fejl i vores spil, som vi skal have fjernet, men det er en del af fodbold. Hvis vi kan fjerne de småfejl og blive endnu bedre i vores eget spil, kommer vi til at spille endnu bedre, lave flere mål og lukke færre mål ind, og så bliver vi rigtigt svære at spille imod, konstaterede Carlsen slutteligt.

Silkeborg spiller igen på søndag klokken 14.00 ude mod FC Midtjylland på LED Arena…

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen