27. oktober 2021

Calisir udtaget til VM-kval for Armenien

Silkeborg IFs bomstærke centerforsvarer, André Calisir, er igen udtaget til det armenske landshold, der møder Nord Makedonien og Tyskland i VM-kvalifikationen midt i november.

Der venter to hjemmekampe for Armenien i VM-kvalifikationens Gruppe J, når Nord Makedonien og Tyskland den armenske hovedstad Yerevan, og her har André Calisir mulighed for at lægge yderligere lag på sine foreløbigt 19 A-landskampe.

Armenien måtte i de seneste kvalifikationskampe undvære Calisir – og måske derfor måtte armenerne nøjes med 1-1 på Island og indkassere et 1-0 nederlag i Rumænien. Det betød, at Armenien, som ellers lå godt til i Gruppe J, er dumpet ned på fjerdepladsen i gruppen, men der er stadig mulighed for at nå andenpladsen og dermed liv i håbet om kvalifikation for Calisir og co.

Med to kampe resterende ligger Armenien med 12 point for 8 kampe, mens Nord Makedonien har samme pointantal og en markant bedre målscore – og Rumænien et point mere med 13. Tyskland er allerede vindere af gruppen med 21 point.

Island, der i samme gruppe i sidste runde fik SIFeren Stefán Teitur Thórdarson på måltavlen, spiller i Rumænien den 11. november og i Nord Makedonien tre dage senere. Den islandske trup udtages først den 4. november.

Til VM 2022 bliver den europæiske playoff et slutspil med deltagelse af de 10 to’ere fra kval-grupperne samt de to højest rangerede landshold, som vandt deres gruppe i Nations League i efteråret 2020 (men som ikke allerede har sikret sig en direkte billet eller en plads i playoff’en gennem kvalifikation).

De 12 landshold bliver inddelt i tre grupper af fire hold, hvor der skal spilles semi- og finaler for at finde de sidste deltagere ved VM 2022. De seks bedst rangerede andenpladser fra VM-kvalifikationsgrupperne får hjemmebanefordel i semifinalerne, der afgøres over én kamp, mens der trækkes lod om, hvor finalerne skal spilles.

Armenien har endnu aldrig kvalificeret sig til et VM.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen