5. august 2019

Brøndby Cup: Lærerige dage for U13

Brøndby Cup: Lærerige dage for U13

SIF’s U13-drenge er vendt hjem fra Brøndby Cup med lærerige oplevelser efter en turnering, hvor det endte med en placering som nummer 12 og fem nederlag på stribe. 

SIF’s U13-hold har været igennem nogle lærerige dage ved Brøndby Cup, der blev afviklet fra onsdag til søndag i denne weekend. Nicolaj Bækgaards nye kuld af SIF-talenter var igennem fem kampe med fem nederlag som resultat. SIF-drengene slutter alligevel på 12. pladsen ud af 14 hold i U13-rækken, idet to polske hold, Zaglebie Lubin og Slask Wroclaw, ikke nåede frem. Det betød, at SIF spillede to kampe mod Hvidovre i stedet for én.

– Det blev – på trods af nederlagene – et godt stævne, og vi tog hjem uden skader. Nu er vi klar til at bygge på vores 8-mands spillestil. Vi har lært drengene bedre at kende, og er nu godt rustet til at arbejde videre med deres udvikling. Drengene har arbejdet med mange ting uden for banen, som kræver lidt tilvænning, og det er et punkt, som kommer til at fylde en del i den kommende periode, siger træner Nicolaj Bækgaard.

Kampene ved Brøndby Cup i tal:

U13, puljekamp, onsdag 31. juli kl. 12.50:
Silkeborg IF – HIK 3-7 (2-4)
Mål for SIF: Laurits Fløjgaard (2) og Magne Sørensen.
Forløb: Første kamp på 11-mandsbane for årgang 2007. Gode momenter fra træningsbanen, men SIF tabte til en bedre modstander. Bedste SIF’ere var Jacob Lyngholm-Jørgensen og Lukas Emil Bastrup.

U13, puljekamp, torsdag 1. august kl. 12.50:
Strømsgodset – Silkeborg IF 6-0 (5-0)
Taktisk disciplineret, men SIF’erne havde det svært ved nordmændenes høje pres. De relationelle færdigheder er ikke gode nok endnu, og én mod én var modstanderne bedre.

U13, puljekamp, fredag 2. august kl. 12.50:
Silkeborg IF – Roskilde 2-3 (1-1)
Mål for SIF: Laurits Fløjgaard og Malthe Emil Hansen.
Drengene rejste sig efter den mindre gode præstation dagen før. Gode eksempler på den spillestil, holdet vil praktisere. Fejl betyder, at Roskilde kommer til nogle nemme mål. Tilfredsstillende præstation.

U13, træningskamp, lørdag 3. august kl. 12.50:
Silkeborg IF – Hvidovre 3-6 (1-4)
Mål for SIF: Laurits Fløjgaard, Sylvester Larsen og Jeppe Due.
Turneringens hidtil bedste præstation af SIF-drengene, men store fejl betød nederlag. SIF var god med bolden og trak mange af træningsbanens øvelser med ind på kamp-arenaen.

U13, placeringskamp 11.-12., søndag 4. august kl. 8.00:
Silkeborg IF – Hvidovre 1-3 (1-2)
Mål for SIF: Laurits Fløjgaard
Efter gode udviklingstendenser gennem turneringen skuffede drengene i den sidste kamp med alt for korte perioder med bolden og for mange nærkampe og løbedueller.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen