20. februar 2022

Brink: ”Vigtigt med en god start”

Mark Brink spillede alle 90 minutter, da SIF slog Vejle Boldklub med 3-0 i en flot kulisse på JYSK park.

– Det var virkelig dejligt at være tilbage på JYSK park og spille en rigtig kamp – det er det, vi har trænet op til i halvanden måned, så at spille en betydende kamp igen var tiltrængt. Derudover var det selvfølgelig endnu federe med så mange fans, der trodsede regn, sne og vind og kom på stadion. Jeg er rigtig glad for, at vi kunne kvittere med en god kamp og en sejr, indledte Mark Brink.

Midtbanegeneralen kommenterede herefter på kampens forløb, hvor han erkendte, at det var besværligt i 1. halvleg.

– Den første kamp efter vinterpausen er altid svær, for modstanderen kommer også med en masse energi efter en lang vinterpause, så vi var forberedte på, at de ville stå kompakte fra start. Men vi blev ved med at flytte bolden og samtidig sørge for, at de ikke fik chancer på omstillinger, konstaterede Brink, hvorefter han kommenterede på, hvad man snakkede om i pausen.

– Kent (Nielsen) havde forberedt sig på, at der stod 0-0 ved pausen, men heldigvis fik vi et mål lige inden, og det var vigtigt. Vi snakkede om, at vi var det bedste hold – og om, hvordan vi skulle flytte på nogle ting for at spille os bedre igennem deres forsvar. Som tiden gik, blev Vejle også mere trætte, og vi vidste, at hvis vi udnyttede det rigtigt, kunne vi score flere mål.

Til sidst forsikrede Brink om vigtigheden af en sejr i den første kamp.

– Bare fordi Vejle ligger sidst i tabellen, behøver det ikke være en nem modstander, for de har alt at spille for og kæmper for ikke at rykke ned. Så det var selvfølgelig vigtigt at komme godt fra start og vinde overbevisende. Så er vi i gang, afsluttede en tilfreds Mark Brink.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen