14. maj 2019

Brian Lykke på scenen i Fanzonen

Brian Lykke på scenen i fanzonen

Kom og vær med fra start kl. 17.00. Komiker og SIF-ambassadør Brian Lykke har meldt sin ankomst i Fanzonen udenfor JYSK park. Her vil han underholde publikum.

Komikeren Brian Lykke har meldt sin ankomst til #SlagetomSuperligaen, og SIF-ambassadøren har tilbudt at levere en omgang underholdning fra scenen. Dermed er der endnu et tilbud til SIF-fansene i Fanzonen ved Café Carlsberg udenfor JYSK park.

Fanzonen åbner kl. 17.00, hvor Simon Jakobsen vil fortælle lidt om forberedelserne til kampen, Almost AC/DC giver koncert, der er fede biler fra CC Cars og der er billige bajere og mulighed for at købe flæskestegs-sandwich. Hede Rytmer afholder en konkurrence med præmier for 3.000 kr, og nu er Brian Lykke også komme på listen over underholdning.

KOM I GOD TID – SOLEN SKINNER OG DER ER STORKAMP PÅ JYSK PARK.

Det er ikke første gang, Brian Lykke stiller sig til rådighed for SIF. I forbindelse med pokalfinalen i Parken i fjor var han konferencier i Fanzonen på Østerbro Stadion, og inde i Parken var det ham, der leverede SIF’s startopstilling over højtaleranlægget.

Brian Lykke er fra Silkeborg og har gang i karrieren som komiker og skuespiller. Han er kendt fra bl.a. Krysters Kartel, har medvirket i flere film og er både tv-vært og stand-up komiker.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 04.03. kl. 19.00
Scroll til toppen