14. maj 2019

Opfordring: Tag cyklen og kom i god tid

Opfordring: Tag cyklen og kom i god tid

Der bliver pres på i området omkring JYSK park i aften, når SIF og Viborg spiller #SlagetomSuperligaen for et udsolgt stadion. Læs praktisk info her.

Med et udsolgt stadion og udsigt til mellem 9.000 og 10.000 tilskuere på JYSK park til aftenens kamp mellem SIF og Viborg FF bliver der tæt trafik i Søholt-området omkring kampen. SIF opfordrer derfor folk til at benytte sig af alternativ transport – offentlig eller ved at tage cyklen til fodboldkampen – og komme i god tid.

Der vil være aktiviteter i Fanzonen allerede fra kl. 17.00 og vejret ser ud til at blive fint, så tidlig ankomst på cykel vil samtidig give mulighed for at hygge sig i timerne op til kampen, der sparkes igang kl. 19.00.

Læs mere om aktiviteterne i Fanzonen, der er placeret ved Café Carlsberg, her. 

Der er 800 parkeringspladser i området ved JYSK park. Samtidig bliver grus-parkeringen ved siden af kunstgræsbanen åbnet, men det kan være en god idé at søge alternative parkeringsmuligheder:

Vejdirektoratet, ca. 10 minutters gang til JYSK park
Henning Mortensen a/s (Stagehøjvej 1), ca. 10 minutters gang til JYSK park
Jyske Finans (Kastanjehøjvej 2), ca. 13 minutters gang til JYSK park
Mogens Daarbak (Kastanjehøjvej 1), ca. 13 minutters gang til JYSK park
Cirkuspladsen, græsareal (Kastanjehøjvej), ca. 15 minutters gang til JYSK park

På den særlige side KAMPDAG her på hjemmesiden, kan du orientere dig om alle praktiske forhold på JYSK park. Gå til siden ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen