2. oktober 2023

Bøndergaard scorede i U19-sejr

Vores U19-drenge vandt 2-0 over Sønderjyske på mål af Asbjørn Bøndergaard og Simon Birch. Også U17 sejrede mod sønderjyderne.

SIF U19-Sønderjyske 2-0 (1-0)

Mål: Asbjørn Bøndergaard og Simon Birch

Vi havde besøg at Sønderjyske på JYSK park.

Vi kom foran 1-0 efter 20 minutter, derefter synes jeg, at vi overlader for meget initiativ resten af 1.halvleg til Sønderjyske.

2.halvleg tager vi lidt mere ansvar med bolden og kommer også frem til et par muligheder, men kvaliteten udeblev.

Vi var godt tilfreds med vores defensiv udtryk, Sønderjyske havde to afslutninger hele kampen.

Jeg er ikke tilfreds med vores kvalitet med bolden, her skal vi blive bedre og være mere ambitiøs på vores egen niveau.

Godt tilfreds med at vi holder dem fra store muligheder og vi vinder kampen, hvor jeg ikke syntes vi rammer vores niveau på bolden.

Af U19-cheftræner Kim Leth Andersen

SIF U17 – SønderjyskE 3-1 (2-0)

Mål: Sebastian Christoffersen x2, Bertram Binggeli

Det blev til en sejr i hjemmeopgøret mod Sønderjyske, men udover resultatet var der ikke meget at være tilfreds med. Vi kontrollerede 1. halvleg med bolden og kom foran, da Bertram Binggeli i et godt pres stjal bolden fra deres stopper og lagde den i kassen.

Derfra havde vi tilløb til en del chancer, men vi sjuskede gevaldigt med bolden, og jeg synes, vi var alt for stationære i vores positioner. 2-0 målet lige før pausefløjtet var dog efter et flot angreb, hvor William Kirk stak Sebastian Christoffersen dybt, hvorefter han chippede den over keeperen.

Trods 2-0 var vi i pausen ikke helt tilfredse, fordi vi havde fornemmelsen af, at der konstant var muligheder for at skabe chancer mod en passiv modstander, men at for meget løb ud i sandet.

Alligevel blev 2. halvleg langt værre med dårlig kvalitet på bolden og et ekstremt passivt udtryk uden bolden. Sønderjyske reducerede direkte på frispark og i en periode, hvor vi tillod dem at være for meget på bolden og modtog for mange indlæg, var vi også heldige med, at vi ikke fik dømt et straffespark eller to imod.

Heldigvis var vi med 20 min. tilbage skarpe, da William Pedersen på en stikning kunne spille Sebastian Christoffersen fri, og han kunne afgøre det med sin 2. scoring. Mod slutningen fik Sønderjyske et rødt kort, og så var kampen lukket.

Mod FCK lavede vi en fantastisk præstation, og det er lidt typisk, at vi har besvær med at følge den præstation op. For mange spillere var langt under standard i dag, og vores udtryk var heller ikke noget, vi skal efterligne en anden gang. Dog er det stærkt, at man kan vinde på dårlige dage, og så satser vi på, at vi rammer en bedre en af slagsen, når vi gæster FCM næste lørdag.

Se målene fra U17-sejren her.

Af U17-cheftræner Peter Ager Kristensen

SIF U15 – Sønderjyske – 4-4 (2-1)
Straffesparkskonkurrencen endte 2-3.
Mål: Frederik Ibsen x2, Mads Jørgensen og Jibril Dezhkam.

Vi tog lørdag middag hjemme imod Sønderjyske, og vi skulle ud og jagte de 3 point for at komme tilbage på sporet.

I første halvleg var vi dominerende og var fremadrettede i vores spil. Vi var farligst, og Sønderjyske havde nogle dygtige individualister, som vi havde svært ved at styre. Vi kom heldigvis fortjent foran 2-0, men med en blunder i det defensive, så gik vi til pause med en 2-1 føring.

Efter 2 minutter af anden halvleg fik Sønderjyske udlignet til 2-2. Vi fik heldigvis scoret til 3-2 hurtigt efter, og vi tog derefter styringen på kampen. Efter ca. en times spil udbyggede vi til 4-2. Kampen skulle køres hjem, men med en stor personlig fejl fik SønderjyskE scoret til 4-3 med ikke meget tid tilbage. Det gjorde at de lugtede point, og satsede meget til sidst. I overtiden fik de desværre udbytte af dette efter en dårlig clearing og dårligt forsvarsspil og kampen endte 4-4.

Vi tabte efterfølgende også på straffespark.

Vi skal være meget mere ærgerrige for at ville forsvare vores mål. Vi lukker desværre for mange nemme mål ind for tiden, og det skal vi have ændret på. Jeg er godt tilfreds med, hvor mange chancer vi skabte, og at vi i dag fik lavet 4 mål.

Af Lasse Merring-Mikkelsen, U15-cheftræner

AGF – SIF U14 3-2 (1-0)

Mål: Sebastian Fæster, Elias Frost

U14 spillede træningskamp mod AGF på Fredensvang. En kamp som kun i korte perioder bliver vores. Vores 1. halvleg, bar præg af mange teknisk dårligt afviklede situationer, hvor vi uprovokeret spiller bolden væk. Vi har svært ved at strække i banen, og savner i høj grad dybe løb. Dog står vi fint defensivt og giver ikke mange chancer væk, og vi har også nogenlunde succes i vores høje pres. Dog kommer vi bagud 1-0 på en omstilling efter et hjørnespark til os.

I pausen snakker vi om at vi skal vise noget mere energi og spille hinanden gode. Det lykkes vi i høj grad med, i de første 15 minutter af 2. halvleg. Vi får strukket i banen, og spiller flot forbi deres pres. Kort inde i 2. halvleg, trykker Elias Frost den af kort inde i feltet, og udligner efter et fint angreb. Kort efter gør Sebastian Fæster det til 1-2, efter et dybt løb, bag deres bagkæde, og en tør afslutning ind i målet. Vi er fortjent foran.

Desværre er det som om vi stopper med at spille herefter. Resten af 2. halvleg ligner mere 1. Og efter en omstilling gør de til 2-2 inden de kommer foran på et hjørnespark. Ærgerlige tager vi hjem fra Aarhus, efter en kamp hvor vi ikke rammer dagen. Vi er kyniske i deres felt – det er jeg glad for. Vi giver den en skalle og et nyt skud i kommende weekend, hvor vi tager til Randers.

Af Kasper Christensen, U14-cheftræner

FK Viborg – SIF U13: 1-8 (0-6).

Målscorer: Marcus K. x 4, Ilyas A., Lauge V., Nicolaj I., og Nicklas H.

Det blev til en sejr på udebane, i søndagens opgør mod FK Viborg.

Drengene spillede i dag, i en ny formation. Dette havde vi lidt svært ved at løse, både med og uden bold. Vi får scoret nogle fine mål på omstillinger, efter erobring. Derudover fik vi i også sat vores backs op i nogle fine overlaps, som vi ikke helt fik udnyttet.

Men generelt havde vi svært ved at finde løsninger i opbygningsspillet, hvor relationerne og de tekniske færdigheder manglede. Derudover var vores erobringsspil ikke helt så skarpt, men dette skal også ses i lyset af en ny formation.

Det skal dog ikke tages fra drengene, at de gav den max gas og kom med en masse energi. Der blev arbejdet og med nogle fine individuelle aktioner, kunne vi udnyttet dette til vores fordel.