3. oktober 2023

Nederlag til SIF mod OB i Future Cup

SIF tabte sin anden kamp i sæsonens Future Cup til OB med 2-1 på Nature Energy Cup i Odense. Sebastian Biller scorede SIFs mål.

Kamp i Future Cup, tirsdag den 3. oktober 2023, Nature Energy Park i Odense.

Odense Boldklub – Silkeborg IF, 2-1 (2-0)

Mål: 1-0 (5), Tyler Burey, 2-0 (6), Markus Jensen, 2-1 (61) Sebastian Biller

Chokstart af OB
SIF startede med tre U19 spillere, mens de resterende var fra Superligatruppen. Bænken bestod udelukkende af ungdomsspillere.
Også OBs trup var en blanding af ungdomsspillere og Superligaspillere, bl.a. Hans Christian Bernat, Bjørn Paulsen og Gustav Grubbe.

Kampen var kun få minutter gammel, og SIFerne havde knapt nok fået sat fødderne rigtigt endnu på det fynske græs, før det stod 2-0 til Striwerne. I det femte minut måtte Aske Andresen i SIF-målet redde sit hold fra at komme bagud, men det var en meget stakket frist, for OB fulgte godt op, så Tyler Burey alligevel kunne gøre det til 1-0. Og minuttet efter blev det så også 2-0 ved Marcus Jensen.

Virkelig en chokstart, men så kom de endelig i gang, de røde! Oskar Boesen sendte efter et hjørnespark et skud lige forbi Bernats mål – SIF kom mere med i spillet og så ud til at være kommet sig over den ubehagelige start på kampen. Efter et par forsøg fra Bøndergaard og Biller samt en fin redning fra Aske Andresen sluttede de første 45 minutter af med to forsøg fra flittige Biller. Det første forsøg gik lige uden om den ene opstander, mens det andet – denne gang med venstrepoten – af keeperen blev pareret til hjørne.

Redning af Aske – reducering – stor chance til Bøndergaard
Kort efter pausen fik hjemmeholdet muligheden for at øge sin føring, men Aske Andresen var på plads på forsøget fra en fri OBer. I stedet fik SIF reduceret til 2-1, da Anders Dahl efter flot opspil fik bolden sendt ind foran mål, hvor Sebastian Biller kastede sig frem og liggende prikkede bolden i mål.

Det sidste kvarterstid af 2. halvleg kunne sammenfattes af følgende tre ting:
Stor chance til OB, men ved siden af mål.
Aske kunne igen ryste en god redning ud af ærmet.
Bøndergaard slap fri til skud, som dog ligger for tæt på Bernat, der nemt kan afværge.

Dermed blev det ved 2-1, men for SIFs vedkommende er der en ny chance forude, når Vejle Boldklub kommer på besøg JYSK park mandag den 23. oktober 2023 kl. 13.00 .

Sådan stillede SIF op: Aske Andresen, Anders Dahl, Alexander Priesborg Madsen (61: Sebastian Bruun Laustsen), Joel Felix, Andreas Poulsen (72: Simon Birch), Julius Nielsen (61: Lasse Madsen), Andreas Pyndt, Oskar Boesen, Sebastian Biller (61: Magnus Rosengren), Fredrik Carlsen (72: Simon Stüker), Asbjørn Bøndergaard.