2. oktober 2023

Østrøm udgik med skade: ”Det gjorde ekstremt ondt”

Robin Østrøm blev skiftet ud efter 60 minutters spil mod Randers med en skadet arm. Her er status er på forsvarsspilleren.

Tingene gik ikke SIF’s vej søndag eftermiddag i Randers.

Efter små 60 minutters spilletid fik venstrebacken Robin Østrøm et skub i ryggen, der i første omgang lignede et uskyldigt fald. Efterfølgende skulle det vise sig at være lidt mere alvorligt end først antaget.

– Jeg fik et lille skub i ryggen, som resulterede i, at jeg faldt. Her forsøgte jeg at tage fra med venstre arm, men i det jeg landede, fik jeg et stræk i armen, som betød, at den gik af led. Det gjorde helt ekstremt ondt, og jeg har egentligt først lige fået den sat på plads inde i omklædningsrummet. Nu skal jeg vente og så scannes, når vi kommer hjem til Silkeborg for at se, hvordan det står til, lød det indledningsvis fra Robin Østrøm, inden han kommenterede på, hvorfor det endte med et 1-0 nederlag søndag eftermiddag i Randers.

– Vi blev for passive på alle parametre. Jeg tror, at vi tænkte derinde, at det nok skulle gå på den ene eller anden måde, hvis vi lod dem have bolden meget og styre på spillet. I starten af kampen havde vi egentligt nogle gode muligheder for at bringe os foran, men som kampen gik, fik Randers kampen over på deres præmisser. Vi manglede energi i vores spil, og vi turde ikke spille fodbold på vores måde, som vi er bedst til, konstaterede forsvarsspilleren, inden han vurderede, hvordan SIF´erne skal rejse sig imod Lyngby Boldklub, hjemme på JYSK park fredag.

– Det er jo heldigvis ikke første gang, vi taber en fodboldkamp. Det er altid irriterende at tabe, når vi har gjort det så godt i en længere periode, så der er selvfølgelig lidt en nedtrykt stemning i omklædningsrummet efter kampen. Vi kan ikke tage noget med fra kampen i dag, men vi skal i stedet finde tilbage til de værdier og de ting, som vi er gode til for at se, om vi kan bringe det ind i kampen mod Lyngby på fredag, afsluttede en fortrøstningsfuld Robin Østrøm af.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen