6. juni 2023

Billetter til den ny sæson er nu i luften

Silkeborg IF har nu åbnet for salg og fornyelse af sæsonkort samt abonnement til den Røde Tribune til den kommende sæson.

Så er det nu, du kan købe sæsonkort eller abonnement for sæsonen 2023/2024, hvis du vil være med til at støtte Silkeborg IF i den kommende sæson, der ikke er mange uger væk i kalenderen.

Sæsonkort på hele stadion for sæsonen 2023/2024. – starter fra 900 om året.

Eksisterende sæsonkortholdere har forkøbsret til det samme sæde som hidtil frem til den 21. juni kl. 10.00.

Alle sæsonkortholdere får en direkte mail med tilbud om generhvervelse af den sædvanlige plads –og du skal aktivt ind og generhverve din plads.

Husk at have kontaktoplysninger i opdateret stand. Du kan tilgå din konto nu og forlænge dit sæsonkort.

Alle nye sæsonkort og abonnementer kommer til at foregå som digitale kort på telefonen – men det er muligt at tilkøbe et fysisk sæsonkort for 100,- kroner ekstra. Med et abonnement slipper man for at gentegne sit sæsonkort hvert år, og man har fri adgang til Superliga- og pokalkampe på JYSK park, indtil man opsiger abonnementet. Automatisk kortbetaling sker hver måned.

På det almindelige billetsalg tilgår mindre prisstigninger på voksenbilletter til Den Røde Tribune, Familie Tribunen og Kristiansen Corner, der stiger fra 100,– til 110,- kroner for voksne og fra 50 til 55,- for børn under 16 år På Mascot Tribunen stiger priserne fra 130 til 140 for voksne og 80 til 85 for børn (20,- kroner dyrere ved dørsalg).

Almindeligt sæsonkort til Den Røde Tribune, Kristiansen Corner og Familie Tribunen koster 900,- kroner for voksne, 500,- kroner for børn og 800,- kroner for pensionister. Til Mascot Tribunen er priserne – 1600,- kroner for voksne, 800,- for børn og 1200,- for pensionister.

Se udførlig guide til fornyelse af dit sæsonkort fra 2023/2024 her!

Abonnement på C1: kr. 75,- for voksne og 35,- for børn (U/16)

Der er stadig mulighed for at få sæsonkort til Den Røde Tribune i abonnements-form – det betyder, at man kan sikre sig adgang til alle hjemmekampene i både 3F Superligaen og Pokalen – der er en lille prisstigning/ tilretning – så for kun 75,- kroner om måneden (og 35,- kroner for børn under 16 år) – får du adgang til stadion.

Eksisterende abonnenter til C1 skal ikke foretage sig noget. Deres abonnement kører bare videre og er klar til næste sæson. Som for nye abonnementer vil der være en lille prisstigning til (75 voksen/35 Børn).

Med et abonnement slipper man for at gentegne sit sæsonkort hvert år, og man har fri adgang til Superliga- og pokalkampe på JYSK park, indtil man opsiger abonnementet. Automatisk kortbetaling sker hver måned.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion – tegn abonnement og sæsonkort på https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalen

Onsdag d. 27.09. kl. 19.00
Scroll til toppen

Menu