6. juni 2023

Flotte sejre over Randers til U-holdene

Både U17 og U15 vandt i weekenden over Randers, mens U14 tabte til AGF.

SIF U17-Randers 5-0 (3-0)

8 min 1-0 Laustsen

20 min. 2-0 Magnus

28 min. 3-0 Magnus

60 min. 4-0 sebastian C

80 min. 5-0 sebastian c

I weekenden var U17 igen på banen efter en turneringspause på tre uger. Men den lange pause kom ikke til udtryk på banen, hvor SIF’erne hurtigt tog kontrol med kampen mod Randers.

– Randers havde skiftet formation op til kampen, hvilket betød, at de overraskede os lidt i deres 3-4-3/5-2-3. Drengene skal dog havde ros for at løse tingene rigtigt fint. Til tider spillede vi rigtigt fin fodbold og var gode til at udnytte bagrummet bag deres yderstoppere, siger U17-cheftræner Kim Leth Andersen og fortsætter.

– 2.halvleg kom Randers mere aggressivt ud fra start, og vi spillede ikke direkte nok. Det betød, at vi ikke rigtig kunne spille forbi deres pres. Men efter en times spil lukkede vi dog kampen til 4-0. Drengene skal have ros for at spille afklaret, og vi var dygtige i vores positionsspil, hvilket gav Randers problemer i deres presspil.

– Vi havde dog lidt problemer med at løse vores pres i dag, da afstanden i holdet bliver for stor.  Men dejligt at se, at vi har lagt flere lag på vores spil med bolden, siger Kim Leth Andersen.

SIF U15 – Randers: 2-1 (1-1)

Mål: Jibril Dezhkam & Marius Møller

– Vi trykkede Randers i bund fra start og flyttede bolden godt gennem deres kæder, hvilket resulterede i flere gennembrud – primært over siderne – som endte i store chancer via indlæg. Desværre fik vi ikke udnyttet dem og lidt symptomatisk for foråret resulterede det efterfølgende i en omstilling, som Randers scorede på. Vi fortsatte trykket mod deres mål og kort tid efter udlignede Jibril, da han blev sat op foran mål efter godt forarbejde af Mads Jørgensen, siger U15-cheftræner Peter Ager Kristensen og fortsætter.

– 2. halvleg begyndte mere lige, og Randers bragte noget mere fysik. Langsomt fik vi sat spillet, som igen primært foregik på deres halvdel. Vi havde dog lidt større besvær med at skabe de afgørende chancer, men 5 min. før tid blev Marius sat op efter en spilvending, og han afsluttede sit gennembrud på flotteste vis ved at sende bolden i mål via stolpen. Vi har spillet flere gode kampe i foråret, hvor det ikke er blevet til en sejr, så det var en stor forløsning, at drengene fik som fortjent i dag. Vi håber, at vi kan fortsætte de takter, når Brøndby gæster Jysk Park på lørdag.

SIF – AGF U14 0-3 (0-2)

– Vi kom udmærket fra land, og vi så okay ud på vores flade pasningsspil. Efter 15 minutters spil bragte AGF sig dog på 0-1, og 3 minutter senere 0-2. Herefter tog vi flot kontrol på bolden og havde nogle gode optræk til chancer. Helt farlige blev vi dog ikke og måtte tage til takke med 0-2 ved pausen, siger U14-cheftræner Kasper Christensen og fortsætter.

– De første 5 minutter af 2. halvleg kom vi også godt ud og skabte nogle gode muligheder, som vi ikke formåede at omsætte. Herefter gik pusten af ballonen, og vi virkede energiforladte i det, som vi foretog os. 54 minutter inde i kampen lukkede AGF med en scoring til 0-3. Skuffede tabte vi fortjent 0-3 i en kamp, hvor vi i længere perioder så gode ud på bolde. Men manglende vilje og personlige fejl kostede dyrt.

SIF U13-Brabrand: 9-3 (4-3)

Mål: Alexander Nysom x 2, Sebastian Fæster x 2, Noah Meyer, Ivan Abdo, Kristian Bloch, Karl Hansen, Alexander Dich

U13 skulle forsøge at følge op på det flotte stævne i Hannover.

– Det lykkedes på resultattavlen og i spillet med bolden i enderne af banen især, hvor de spiller frisk og fremadrettet. I mellem blev der dog for ofte investeret for lidt i løb uden bold og i dueller. Vi matchede ikke dagens modstander på energi i 1. halvleg og kom derfor for ofte i den til at ligne de næstbedste på for mange positioner og det var lidt skuffende med tre mål imod til følge. Drengene skal stadig lære at spille sig ud og vise sig frem over en hel kamp, må vi konstatere, siger Peter Nielsen og fortsætter.

– Vi havde dog en indsats og havde kvalitet nok i holdet og årgangen til suverænt at vinde de sidste 30 min, som cifrene viser og dermed have spillet os til puljesejren, fordi de øvrige resultater flaskede sig. En generel fin U13-sæson for årgang 2010 skal nu rundes godt af mod agf på lørdag og i efterfølgende JM kamp(e).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen