1. november 2021

Barometeret er tilbage!

2021 har været et fantastisk år på Danmarks smukkeste fodboldstadion, og der resterer kun en enkelt hjemmekamp – på søndag kl. 20.00 mod FCK. SIF sigter efter at komme over 6.000 på JYSK park.

Der har været mange store oplevelser på JYSK park i 2021 – og hvem ved, måske venter den største af dem i søndagens kamp mod FC København.

– Søndag blev det til tennisSIFre i Haderslev, og nu kommer løverne på besøg på JYSK park til dét, vi vel med rette kan kalde en topkamp. 2021 har resultatmæssigt været et af de bedste år i Silkeborg i mange år, og det er igen blevet rigtig sjovt at gå til fodbold i Silkeborg. Nu vil vi gerne give lidt tilbage ved at invitere til et rigtigt julebal i optakten til sæsonens sidste hjemmekamp, hvor vi vil prøve at lave en lige så stor fest inden, som vi håber på at få i selve den store kamp mod FC København. Kom og støt gutterne – det har de vist fortjent, siger kommunikationsdirektør Michael Ravn.

Læs mere om Julebal på JYSK park her!

SIF støver det gode, gamle tilskuer-barometer af og går efter (i første omgang) at komme over 6.000 på JYSK park. Men der er jo altså plads til 10.000… Hjælp os med at skabe en kæmpe fest og banke barometeret mod toppen – få fat i billetter på https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen