28. oktober 2021

Til julebal på JYSK park!

Der er kun en enkelt hjemmekamp tilbage i 2021 på Danmarks smukkeste fodboldstadion, JYSK park. Det fejrer SIF ved at invitere til kæmpe julebal inden FCK-kampen den 7. november.

Julebryg, julegodter, julemad, julemusik og tre point under juletræet. Dét står på menuen, når Silkeborg IF søndag den 7. november holder julebal på JYSK park for at takke for et helt forrygende 2021.

– 2021 har resultatmæssigt været et af de bedste år i Silkeborg i mange år, og vi er meget glade for den opbakning, som vi har oplevet fra byen og lægterne på bagkanten af pandemien. Ud over, at vi vel alle sammen generelt nyder at komme ud til arrangementer i det genåbnede samfund, er det igen blevet rigtig sjovt at gå til fodbold i Silkeborg – og nu vil vi gerne give lidt tilbage ved at invitere til et rigtigt julebal i optakten til sæsonens sidste hjemmekamp, hvor vi vil prøve at lave en lige så stor fest inden, som vi håber på at få i selve den store kamp mod FC København, siger kommunikationsdirektør Michael Ravn.

Det betyder, at der inden FCK-kampen klokken 20.00 den 7. november foran JYSK park stilles et 500 m2 telt op, hvor der fra klokken 17.30 bliver mulighed for masser af julehygge inden den spændende styrkeprøve mod FC København. Der vil blive solgt billige sodavand og Tuborg Julebryg (som er blevet frigivet på J-dagen fredagen inden), julemad og være smagsprøver fra SIFs gode samarbejdspartnere – og Shu-Bi-Dua-kopibandet ”Den Røde Tråd” kommer og spiller op på scenen.

Der vil ligeledes være gode tilbud i SIF-shoppen, så julegaverne kan komme tidligt i hus – og forhåbentlig toppes det hele med tre point med de københavnske løver som en tidlig julegave – fra alle os til alle jer. Hertil konkurrencer med flotte præmier for dem, der møder op – for eksempel match worn SIF-spilletrøjer, et skybox-arrangement for 12 personer til forårets første hjemmekamp, SIF-merchandise og sæsonkort gældende for forårssæsonen.

Flere detaljer om programmet offentliggøres i starten af næste uge. Vi ses til julebal på JYSK park – Danmarks smukkeste fodboldstadion! Få fat i billetter på https://billet.silkeborgif.com/

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen