29. oktober 2021

Skadet Kaalund: Savner at være med

Mads Kaalund har ikke været i kamp for Silkeborg IF siden midt i august, hvor han pådrog sig en hjernerystelse – men arbejder på at komme tilbage i fuldt vigør.

Mads Kaalund fik spilletid i alle de første fem kampe i årets 3F Superliga, men siden har holdkortene været uden SIFs nummer 17, der stadig er plaget af efterveerne fra en hjernerystelse i udekampen mod OB den 15. august.

– Det er megafrustrerende at have siddet ude så længe efter en god start på sæsonen, og jeg savner helt vildt meget at spille fodbold og at bidrage til holdet. Skaden opstod tidligt i kampen, da jeg fik en bold i hovedet og røg i et hårdt sammenstød umiddelbart efter, siger Mads Kaalund og fortsætter:

– Jeg er stadig i en optrapningsfase, hvor jeg skruer løbende op for intensiteten, men da det er en hovedskade – og man skal være ekstra påpasselig med den type skade – er det mere kompliceret med genoptræningen, end det nødvendigvis er med andre type skader. Det er selvfølgelig et plaster på såret, at holdet fortsat gør det godt, mens jeg er ude – men jeg må indrømme, at jeg virkelig savner at være med. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at komme så hurtigt tilbage som muligt, lyder det fra Kaalund.

Mads Kaalund kom til Silkeborg IF fra Nykøbing FC i sommeren 2019 – han har spillet 61 kampe for SIF og er noteret for fem mål og seks assists.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen