25. april 2019

Baggrund: SIF vil tilbage i toppen af dansk fodbold

Baggrund: SIF vil tilbage i toppen af dansk fodbold

SIF er på jagt efter en betydelig million-indsprøjtning, der skal være med til at løfte fodboldklubben op i nærheden af top 6 i Superligaen. Læs baggrunds-historien om initiativet fra magasinet SIF IN BUSINESS her.

Da SIF’s NordicBet Liga-spillere løb på banen til forårets første kamp hjemme på JYSK park mod Roskilde, havde fansene på Den Røde Tribune rullet en kæmpe tifo ud i hele tribunens længde. ”Lad os skrive historie igen,” stod der på tifo’en.

Fansenes markering var naturligvis et ønske om at få flere oplevelser fra fodboldens top, som pokalfinalen i foråret ’18, og den kunne også tolkes som opbakning til de planer, klubbens ledelse meldte ud i løbet af vinteren: Fodbolden i SIF er til salg, helt eller delvist. Der er behov for et betydeligt millionbeløb for at nå op blandt de 5 til 8 bedste klubber i Danmark.

– Vi er gået ud med budskabet nu af flere grunde. Vi har svært ved med den økonomi, vi har til rådighed, selv at løfte klubben op i nærheden af Superligaens slutspil. Samtidig er vi er herre i eget hus og har overskud til at vælge det rigtige. Jeg ser dette som rettidig omhu, og vi har tid til at vente på den rigtige løsning, siger Silkeborg IF’s administrerende direktør, Kent Madsen, der også er Silkeborg IF Invest A/S’ (selskabet bag fodbolden, Papirfabrikken og hotel Radisson Blu) største aktionær.

Læs hele baggrunds-historien om SIF’s jagt på millioner i magasinet SIF IN BUSINESS. Du finder historien i pdf-udgave her.

Du kan læse hele magasinet – ligeledes i pdf-udgave – her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen