11. juni 2019

Alves stolt over vild halvsæson

Alves stolt over vild halvsæson

Fuld spilletid i forårssæsonen, en oprykning og til sidst udtagelse til U20-landsholdet. Det har været en vild sæson for Frederik Alves Ibsen.

Frederik Alves Ibsen sluttede sæsonen 2018/19 af med to U20-landskampe for Danmark. Da sæsonen startede var Ibsen hverken noteret for førsteholdskampe for SIF eller ungdomslandskampe for Danmark. Det har selvsagt været en vild sæson for den unge midterstopper.

– Det har været en god oplevelse, som jeg kan tage med mig hele mit liv. Når jeg bliver gammel, så kan jeg kigge tilbage og være stolt, fortæller Alves, som opnåede 18 kampe for SIF i den forgangne sæson.

Med kampen mandag mod Norge for U20-landsholdet nåede Frederik Alves Ibsen op på tre U-landskampe i denne sæson.

– Det har været godt. Man lærer jo nogle ting hver dag. Det er lidt svært at komme ind i andre regler. På landsholdet vil vi noget andet, end hvad vi vil i Silkeborg, så jeg prøver at være omstillingsparat, fortæller Alves, som peger på, at det på landsholdet mere handler om individuelle færdigheder.

For forsvarsspilleren er det en god ting at få prøvet en anden måde at spille på.

– Det er fedt. Og så er det meget fedt at komme ud og repræsentere sit land, fortæller Frederik Alves, som nu tager på en kort sommerferie indtil d. 20. juni, hvor SIF-spillerne møder ind igen.

Frederik Alves Ibsen forlængede tidligere på måneden sin kontrakt med Silkeborg IF med fem år. Det kan du læse mere om her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen