31. august 2022

AGF får hele endetribunen den 11/9

Som konsekvens af den pt. nedsatte kapacitet på JYSK park, bliver hele endetribunen allokeret til AGFs fans til 3F Superliga-kampen SIF-AGF den 11. september.

Næste hjemmekamp i 3F Superligaen er lokalbraget søndag den 11. september klokken 18.00 mod de hviie fra Århus – en kamp, som der forventes at blive udsolgt.

Efter montage af sæder på hele JYSK park som følge af Silkeborg IFs europæiske gruppespilskampe, er kapaciteten ca. halveret på udebaneafsnittet. Modstanderholdet kan i 3F Superligaen stille krav om en vis størrelse på hjemmeholdets udebaneafsnit, og det vil AGF til denne kamp på et rigtigt fodboldstadion gerne gøre brug af.

Billetlink til udeholdets tribune sker via AGFs hjemmeside. AGF-fans skal købe billet til Afsnit E1, E2 (normalt udebane/stemningsafsnit) eller A1, A2, A3, A4, A5 (normalt Familie Tribune).

Silkeborg IF gør opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Sæsonkortholdere på Familie Tribunen tilbydes en plads på Mascot Tribunen samt en voucher til en øl, vand eller stadionpølse. Billet samt voucher kan afhentes i billethuset på JYSK park op til kampen mod oplysning af navn og fremvisning af sæsonkort til Familie Tribunen. De pågældende sæsonkortholdere har fået direkte besked.

De øvrige modstanderhold til SIFs hjemmekampe i efterårssæsonen har ikke fremsat tilsvarende ønske, så problematikken gælder kun denne ene kamp.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen