31. august 2022

Fuglsang til Falster

Silkeborg IFs backtalent Oscar Fuglsang udlejes til NordicBet Liga-klubben Nykøbing FC for resten af 2022.

Silkeborg IF har udlejet den 20-årige højreback Oscar Fuglsang til Nykøbing FC, der har fået en vanskelig start på den nye sæson i NordicBet Ligaen med blot to point i sæsonens første syv kampe.

Nu opruster falstringerne med en lejeaftale med SIFs Oscar Fuglsang, der med øjeblikkelig virkning skifter til klubben fra Nykøbing.

– Oscar Fuglsang har været lidt for langt fra spilletid i Silkeborg IF, og som ungt talent har han brug for en masse minutter i benene. Derfor er det glædeligt, at han med skiftet til Nykøbing FC forhåbentlig kan spille en masse kampe i en stærk liga, og vi glæder os til at følge hans udvikling i den næstbedste række, siger sportschef Jesper Stüker.

Oscar Fuglsang kom til SIF som U17-spiller fra AGF og har siden optrådt på både klubbens U17- og U19-hold i de landsdækkende ligaer. Han fik endvidere debut på SIFs førstehold i pokalkampen mod St. Restrup i september 2020, da han var med fra start som højre back i sejren på 5-0.

Siden er det blevet til yderligere to førsteholdskampe for den 20-årige back, som desuden er noteret for 11 U17-landskampe og 2 U16-landskampe.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu