31. august 2022

Jeppe Kilden Grøn til Aarhus Fremad

19-årige Jeppe Kilden Grøn skifter til 2. divisions-klubben Aarhus Fremad på en lejeaftale gældende for resten af efteråret – og dermed er hans tid i SIF slut for denne gang.

Aarhus Fremad er kommet godt fra land i den nye 2. division, hvor de har hentet 9 point i de første 4 kampe.

Klubben fra Riisvangen får nu yderligere forstærkning til truppen, idet de henter SIFs talentfulde midtbanespiller Jeppe Kilden Grøn på en lejeaftale, der gælder efterårssæsonen ud – og dermed udløbet af Grøns kontrakt i SIF.

– Jeppe Kilden Grøn har taget hele turen fra vores samarbejdsklub Ry Fodbold og op til førsteholdsmiljøet, hvor han endda har fået en enkelt kamp. Han har alle årene været en fornøjelse at arbejde med, og jeg er sikker på, at han kommer til at gøre en rigtig god figur for Aarhus Fremad, som er en super klub i en god udvikling, siger sportschef Jesper Stüker.

Jeppe Kilden Grøn fik sin debut på SIFs bedste hold i en 1. divisionskamp mod Vendsyssel FF i november 2020. Han er oprindeligt fra Ry og spillede sine første fodboldår i samarbejdsklubben Ry Fodbold, inden han som 13-årig rykkede til SIF og blev en del af klubbens talentudviklings-system.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen