10. juli 2020

Video: Afskedens dag på JYSK park

Video: Afskedens dag på JYSK park

Torsdag var sidste dag inden ferien for SIF-truppen. Dermed var det også sidste dag på JYSK park for syv spillere, der alle forlader klubben med udgangen af denne sæson.

Onsdag aften spillede SIF sæsonens sidste kamp i Odense og tog med 3-1 sejren over OB afsked med 3F Superligaen i denne omgang. Dagen efter var der endnu mere afsked, da spillertrup og trænerstab mødtes til et socialt arrangement på JYSK park for at ønske hinanden god sommerferie og tage afsked med de syv spillere, der forlader klubben.

Kun to af de syv, Mads Emil Madsen og Júnior Brumado, har deres fremtid afklaret. Mads Emil er som bekendt blevet solgt til LASK Linz i Østrig, mens Júnior Brumado returnerer til de nykårede danske mestre fra FC Midtjylland efter endt lejeophold i SIF.

Fælles for de øvrige fem, Filip Lesniak, Shkodran Maholli, Rafael Romo, Frederik Møller og Kees Luijckx er, at de endnu ikke har fået nye aftaler på plads i andre klubber efter kontraktudløb i SIF.

I forbindelse med det sociale arrangement, der foregik på JYSK park og midt på dagen blev suppleret med fodboldgolf i Sepstrup, takkede både cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker de syv spillere for indsatsen i SIF og sendte dem hver især videre på karrierevejen med de bedste ønsker for fremtiden.

SIF’s videojournalist, Anders Frost, har som en del af afskeden produceret en stribe afskedsvideoer, som du kan se herunder:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen