3. december 2019

Ærgerlig Hagelskjær: Vi havde mulighederne for at straffe dem

Ærgerlig Hagelskjær: Vi havde mulighederne for at straffe dem

SIF var ikke levnet mange chancer på forhånd i kampen mod FC Midtjylland. Men selvom det blev til det forventede nederlag, så var der stor skuffelse over resultatet i SIF-truppen, som på dagen følte, at der var muligheder for point i Herning.

Det blev lige ved og næsten til sidst for Silkeborg IF, som i slutminutterne mod FC Midtjylland fik reduceret til 2-1 i opgøret på Heden mandag aften. Alligevel blev det ikke til nogen point for SIF-holdet.

– I dag spiller vi ikke en god kamp, og så bliver vi straffet igen på fejl og deres kynisme, lød det fra Anders Hagelskjær efter kampen, hvor SIF-holdet trods en mindre god kamp havde følelsen af, at det bestemt ikke var umuligt at få point med fra Herning.

– Men står lidt med en skuffende følelse, fordi som vi snakkede om inde i omklædningsrummet, så føler man egentlig, at sådan en dag som i dag, der kunne vi godt have straffet FC Midtjylland, fordi der var nogle få muligheder, forklarede Hagelskjær og pegede på et bestemt punkt, hvor SIF-holdet skulle have været bedre i kampen.

– Det er nok mest på bolden, hvor vi skal kigge hen af. Der skulle vi have sat noget bedre spil sammen, og det starter helt nede fra forsvaret og op igennem banen.

Næste kamp for SIF er på søndag mod Randers FC. Du kan købe billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen