3. december 2019

SIF slog AGF i test-kamp for reserverne

Tirsdag eftermiddag blev det 2-1 til SIF over AGF, da reserverne fra de to klubber mødtes i en træningskamp på JYSK park. SIF-mål af testspilleren Tonny Adamsen og Sebastian Jørgensen.

Det blev til en sejr på 2-1 til SIF, da der tirsdag eftermiddag blev afviklet en træningskamp for reserverne mod AGF på JYSK park. SIF havde Frem-angriberen Tonny Adamsen med, og han gjorde sig fint bemærket med en scoring og et par gode skudforsøg. Begge SIF-mål blev scoret før pausen. AGF skabte spænding til sidst, men Oscar Hedvall reddede sejren for sit hold, da han snuppede et straffespark et minut før tid.

Tonny Adamsen kom frem til SIF’s første egentlige mulighed midt i 1. halvleg. På en omstilling førte han boldne godt frem, kom fri af sin markering og sparkede på mål, hvor Kasper Thiesson Kristensen klarede forsøget. Også Mads Kaalund og endnu engang Tonni Adamsen bød ind med et par langskud i en chancefattig 1. halvleg.

Mål af testspiller
Halvlegens første mål faldt i det 38. minut efter et glimrende samarbejde mellem frontløberne Alexander Lind og Tonny Adamsen. Lind modtog bolden, vendte rundt og stak den dybt til Adamsen, der trak fri af forsvaret og udplacerede Kasper Thiesson Kristensen i AGF-målet med et fladt skud.

AGF’s største chance i faldt to minutter før pausen, da Zach Duncan helt fri i feltet forsøgte at udplacere Oscar Hedvall. SIF-målmanden havde dog ikke problemer med at samle bolden op.

God aktion af Seb.
I stedet blev det 2-0 til SIF lige inden pausen på en glimrende aktion af Sebastian Jørgensen. Han driblede sig fri foran AGF-målet og sendte med et fladt skud bolden i nettet. Igen var det Alexander Lind, der stod bag frispilningen af målscoreren, og dermed endte en halvleg med en afventende indledning med solidt SIF-overtag.

Hedvall reddede SIF
I 2. halvleg havde Andreas Heimer midtvejs den største SIF-chance med et godt skud fra distancen. Knap et kvarter før tid reducerede AGF til 2-1 ved Alexander Ammitzbøll og den sidste del af kampen blev et pres mod SIF-målet. AGF var meget tæt på udligning med ét minut igen, da århusianerne fik tilkendt et korrekt dømt straffespark. Oscar Hedvall var dog på pletten og snuppede forsøget fra Alexander Ammitzbøll. Dermed sluttede kampen med 2-1 sejr til SIF.

Træningskamp, reserver, tirsdag 3. december kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AGF 2-1 (2-0)
Mål: 1-0 Tonni Adamsen (38.), 2-0 Sebastian Jørgensen (45.), 2-1 Alexander Ammitzbøll (78.)
Advarsler: Mikkel Lassen, AGF.
Silkeborg IF (4-4-2): Oscar Hedvall – Rasmus Carstensen, Frederik Ibsen, Simon Jakobsen, Oscar Fuglsang (65.: Nicklas Mehl) – Sebastian Jørgensen, Pelle Mattsson, Andreas Heimer (65.: Anders Dahl), Mads Kaalund – Tonny Adamsen (71.: Anders Sønderby), Alexander Lind.
AGF (4-1-4-1): Kasper Thiesson Kristensen – Kevin Diks, Mikkel Lassen, Jesper Juelsgård, Alex Gersbach – Benjamin Hvidt – Kasper Lunding, Magnus Anbo, Zach Duncan (72.: Mads Bager), Gift Links (77.: Frederik Ihler) – Alexander Ammitzbøll.