8. maj 2019

Årets kamp: Målet er 6.000 på JYSK park

Årets kamp: Målet er 6.000 på JYSK park

På tirsdag spiller SIF mod Viborg i en rendyrket topkamp om oprykning. Det bliver årets kamp, og der er allerede solgt over 3.000 billetter.

Kom til fodbold på JYSK park på tirsdag. Det bliver ikke større i denne sæson. SIF og Viborg FF mødes i en direkte duel om førstepladsen i NordicBet Ligaen og dermed den direkte oprykning til Superligaen. Målet er at få 6.000 tilskuere ind på lægterne – og vi er allerede godt på vej. Torsdag midt på eftermiddagen rundede salget 3.000, helt præcist 3.027, og det går stærkt med salget. SIF-spillerne har da også gjort deres for at gøre reklame for tirsdagens kamp med 5-0 sejren over Thisted og før det 1-0 i Fredericia.

SIF har strikket et helstøbt  opvarmningsprogram til kampen sammen. Allerede kl. 17.00 åbner Fanzonen foran Café Carlsberg, og temaet er: Øl, flæskesteg og rock’n’roll. Læs mere om arrangementet i Fanzonen her. 

Hvis målet om 6.000 tilskuere nås, vil det være sæsonrekord ikke bare på JYSK park, men også i NordicBet Ligaen. Indtil videre lyder sæsonrekorden i ligaen på 4.035 sat i kampen mellem Viborg og SIF i oktober i fjor. Sæsonrekorden på JYSK park lyder på 3.022, der var tallet i kampen mellem SIF og Viborg i august. De 6.000 tilskuere – hvis målet nås – vil samtidig blive det næsthøjeste tal til en kamp på JYSK park siden åbningen i juli 2017 med 9.411 tilskuere mod AGF. Næsthøjeste tal indtil videre blev opnået i SIF-Helsingør i maj 2018 – det var den vanvittige playoff-kamp, som SIF vandt 4-3.

Vær med til at fylde JYSK park. Køb billet til tirsdagens kamp her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen