30. august 2022

Frederik Carstensen lejes ud til Fredericia

Silkeborg IF sender angrebstalentet Frederik Carstensen til FC Fredericia på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen 2022/23.

FC Fredericia ligger i skrivende stund på 9.-pladsen i NordicBet Ligaen, og i jagten på avancement i tabellen har klubben fra fæstningsbyen nu tilknyttet den unge SIF-angriber Frederik Carstensen på en lejeaftale i resten af sæsonen. Han kan allerede få debut for Fredericia i aftenens pokalkamp på udebane mod Middelfart Boldklub.

– Frederik Carstensen har kradset på førsteholdets dør i en længere periode, men han har endnu ikke helt fået sparket døren endeligt ind, og vi er derfor rigtig glade for, at han nu kan få en større chance for spilletid i FC Fredericia, hvor vi er overbeviste om, at han vil gøre et godt indtryk og få spillet en masse fodboldkampe på et højt niveau. Det vil give ham mere hår på brystet og lægge lag på hans udvikling, som forhåbentlig kommer Fredericia til gode med øjeblikkelig effekt og siden også os i SIF. Så vi ser lejeaftalen som en god case for både de to klubber og spilleren selv, siger sportschef Jesper Stüker.

I SIF er Frederik Carsten noteret for ni førsteholdskampe og en enkelt scoring, som faldt i 6-0 sejren i Haderslev i sidste sæson.

Han kom til SIF som knægt fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub og har været en del af SIFs talentudviklings-system lige fra 7. klasse. Frederik Carstensen har været et af de mest fremtrædende talenter i Danmark i sin årgang og er således noteret for 27 ungdomslandskampe på U16, U17 og U18-landsholdene.

I FC Fredericia bliver Frederik Carstensen i øvrigt holdkammerat med de tidligere SIFere Nicolaj Ritter, Jeppe Gertsen, Nicklas Røjkjær og Valance Nambishi – og i cheftrænerstolen sidder såmænd den tidligere SIF-legende og -cheftræner Michael Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen