17. juli 2022

”Vi ramte ikke dagen”

Cheftræner Kent Nielsen var ikke helt tilfreds med udbyttet i premierekampen i Lyngby, hvor han savnede energi og ærgerrighed hos sit mandskab – som dog fik ros for comebacket.

– Vi må sige, at vi ikke ramte dagen i dag i forhold til energiniveau og ærgerrighed. Jeg savnede flere vilde løb, og vi ramte – lige som i træningskampene – kun vores spil i glimt. Der blev vi til gengæld også farlige, men det skulle vi gerne have været endnu flere gange. Samtidig lavede vi mange dumme boldtab, som gjorde Lyngby farlige, men jeg vil også give stor ros til Lyngby. De stod velorganiseret og velforberedt, lød det fra Kent Nielsen kort efter kampen.

– Det blev en taktisk kamp, hvor vi ledte efter nøglerne, men vi fandt ikke mange løsninger. Og så kom vi bagud både lige før og efter pausen – den er hård at sluge, men jeg vil trods alt give kredit til spillerne for at komme tilbage og få et point med hjem efter at have været nede med 2-0. Vi pressede højere og fik åbnet kampen mere i anden halvleg, men jeg havde gerne set, at vi havde trykket dem endnu mere mod slutningen. Til gengæld var det rart at se Nicklas Helenius banke to mål ind på et par gode angreb – det var stor kvalitet, sluttede cheftræneren.

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen