30. september 2021

Kent Nielsen glæder sig til flot kulisse

SIFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til søndagens 3F Superliga-kamp mod FC Nordsjælland, hvor han forventer en spændende udfordring i en flot kulisse på et godt fyldt JYSK park.

FC Nordsjælland kommer søndag klokken 14.00 på besøg på JYSK park, hvor der bliver rigtig godt fyldt op på lægterne og kommer gang i det hurtige spil på banen, når de to offensivt indstillede og dynamiske hold tørner sammen.

– FC Nordsjælland er meget tydelige i deres spil, og det er selvfølgelig noget, som vi forbereder os på. De spiller hurtigt og dynamisk, og vi skal læse dem tidligt i opspillet. De kommer med en stærk organisation og et aggressivt presspil, som kræver præcision og bevægelighed fra vores side – det er et godt trænet og sammenspillet hold, vi får besøg af, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Når dét er sagt, så holder vi som altid primær fokus på vores egne styrker og vores eget spil, og det handler om at få spillet tvunget over på vores præmisser. Vi skal toppræstere på vores egne styrker og fastholde vores eget koncept, og selv om mange taler om, at det er to meget identiske hold, så synes jeg faktisk, at der også er ret store forskelle. Vi dyrker shortpassingen i langt højere grad, mens de er mere fokuseret på fart og dybde, og det kan godt blive en meget åben kamp – men igen vil jeg understrege, at vi fokuserer mest på vores egen præstation. Vi har det sådan, at vi ikke ligefrem ændrer os for nogen, men vi tilpasser os til alle opgaver, forklarer cheftræneren.

Han glæder sig til igen at spille i en flot kulisse med mange på lægterne.

– Selv om resultatet ikke levede op til forhåbningerne, var det en fantastisk aften på JYSK park, da vi sidst spillede hjemme, og i Vejle i søndags var der også en flot kulisse, hvor vores medrejsende fans hjalp os rigtig meget igennem. Vi ved, at der også på søndag igen kommer mange på JYSK park, og det glæder vi os rigtig meget til. Det giver bare en anden og meget sjovere atmosfære, og jeg kan kun gentage, at jeg også synes, at drengene har fortjent det med det spil og de resultater, som de leverer, slutter Kent Nielsen.

Hent billetter til kampen via www.jyskebank.dk/sif30, hvor du også kan læse mere om det store pre-match program foran JYSK park.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen