29. april 2021

U19-nederlag på mål i overtiden

Et unødvendigt hjørnespark førte til AGF-mål i overtiden, og så tabte SIF’s U19-talenter 0-1 hjemme på JYSK park.

Et unødvendigt hjørnespark i overtiden blev afgørende i onsdagens U19 Liga-kamp mellem SIF og AGF på JYSK park. Århusianerne vandt 1-0 ved at score på den unødvendige standart-situation, og det ærgrede SIF’erne.

– Vi havde nogle store chancer, som burde have givet mål, men i stedet for taber vi 1-0 i det 90. minut, lød det således fra U19-assistenttræner Nick Hansen.

SIF kom aldrig op på det spillemæssige niveau, holdet har potentiale til. I starten af kampen havde SIF’erne det svært med gæsternes lange bolde i bagrum. Det blev dog i løbet af kampen bedre. Presspillet, som også var et af fokuspunkterne i kampen, fungerede heller ikke, særligt i 1. halvleg var den gal.

Det lignede således en lunken 0-0 kamp indtil AGF fik hjørnespark i sidste minut.

U19-drengene får allerede lørdag chance for revanche, når AC Horsens kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 13.00.